RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 3 Racing - Ultra Cero 開始接受預訂。 [打印本頁]

作者: rk2    時間: 2022-9-22 14:33
標題: 3 Racing - Ultra Cero 開始接受預訂。
在FB 見到,3 Racing - Ultra Cero 開始接受預訂。 ETA 1/10. 見到佢個預訂價,個人覺得真係有驚喜。最大的問題,反而是開售的日期,從年初網上放風至到派貨,真是有點過長了。希望是改進極至的版極本。

作者: rick888    時間: 2022-9-23 22:21
how much ???

作者: KurtisLeung    時間: 2022-9-23 22:33
師兄 $2500
作者: AMAT    時間: 2022-9-23 23:00
架車其實一直係到測試。

因為始終有唔少人都覺得,3RACING嘅車,以前係唔適合鬥MODIFIED,今次呢架CERO係挑戰呢個地方。
所以佢係做咗唔少TESTING係MODIFIED摩打同比賽之上。

始終香港賽事唔多,要好似外國咁快,係有難度。
作者: PABO    時間: 2022-9-24 08:23
等咗大半年時間終於有結果,唔知到時KWS會賣幾錢,平唔平得過2500
作者: AMAT    時間: 2022-9-24 18:19
PABO 發表於 2022-9-24 08:23
等咗大半年時間終於有結果,唔知到時KWS會賣幾錢,平唔平得過2500

廣華街嘅鋪頭開緊訂,你想知你去訂咪知。

作者: cc4321    時間: 2022-9-25 09:23
係RC媽睇到佢個名都幾長,3Racing Sakura Cero Ultra 2022,點解仲用Sakura呢個名
作者: AMAT    時間: 2022-9-25 12:17
cc4321 發表於 2022-9-25 09:23
係RC媽睇到佢個名都幾長,3Racing Sakura Cero Ultra 2022,點解仲用Sakura呢個名

點解唔可以用SAKURA呢個名?

作者: rk2    時間: 2022-9-25 14:11
我見到在好多媒體上,Sakura 其實已等同3 Racing 呢個品牌。在商業上的考慮,-定係要用的。
作者: sean2013    時間: 2022-9-26 15:06
唔考慮了,等人買左好唔好走先再考慮,費是同玩4x的師兄咁話set餐死次次唔同最後賣埋
作者: cc4321    時間: 2022-9-27 08:50
rk2 發表於 2022-9-25 14:11
我見到在好多媒體上,Sakura 其實已等同3 Racing 呢個品牌。在商業上的考慮,-定係要用的。 ...

我見大陸人講親3RACING都叫櫻花,咩型號都係櫻花XX,搞到好似櫻花先係公司名

作者: cc4321    時間: 2022-9-27 08:51
AMAT 發表於 2022-9-25 12:17
點解唔可以用SAKURA呢個名?

問下啫

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2