RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: COS V2 零件一問 [打印本頁]

作者: Octopus_CWH    時間: 2018-5-22 23:36
標題: COS V2 零件一問
請問這件COS V2 2014 零件在那裡有貨? 謝謝!

作者: AMAT    時間: 2018-5-22 23:56
CSO呀?

好大機會要訂呢......試下問下鍵全。
係得返佢仲有CSO。
作者: tc3driver    時間: 2018-5-23 07:28
CSO車嘅優點就係部份零件同其他車共用,呢個20t齒輪,同舊BD7共用,如果CSO無件訂,可以去找BD7零件
作者: Octopus_CWH    時間: 2018-5-23 08:06
tc3driver 發表於 2018-5-23 07:28
CSO車嘅優點就係部份零件同其他車共用,呢個20t齒輪,同舊BD7共用,如果CSO無件訂,可以去找BD7零件 ...

好,謝謝!
作者: Octopus_CWH    時間: 2018-5-23 08:06
AMAT 發表於 2018-5-22 23:56
CSO呀?

好大機會要訂呢......試下問下鍵全。

去問下先
作者: AMAT    時間: 2018-5-23 10:32
tc3driver 發表於 2018-5-23 07:28
CSO車嘅優點就係部份零件同其他車共用,呢個20t齒輪,同舊BD7共用,如果CSO無件訂,可以去找BD7零件 ...

佢有時抄XRAY,有時抄BD,所以都唔敢話實係邊架......
作者: tc3driver    時間: 2018-5-23 12:52
咁先好,零件可共用,多個選擇,無咁易無零件,基本上cso係似xray,
作者: AMAT    時間: 2018-5-23 13:26
tc3driver 發表於 2018-5-23 12:52
咁先好,零件可共用,多個選擇,無咁易無零件,基本上cso係似xray,

唔係話唔好,只係要留意佢邊個VERSION係抄邊架車咁解唧。

作者: AMAT    時間: 2018-5-23 20:40
鍵全話有貨,可以落去買。
作者: Octopus_CWH    時間: 2018-5-24 00:27
AMAT 發表於 2018-5-23 20:40
鍵全話有貨,可以落去買。

好,十分謝謝

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2