RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TA03 想復出 [打印本頁]

作者: roywong    時間: 2015-1-28 01:38
標題: TA03 想復出
咁耐既愛駒仲行到(TA-03),需要升級少少野出佐敦谷玩嗎? 師兄們有咩提議呢?? (行緊AM,馬達當年已改,點解而家果D馬達行3條線?)

作者: vcslll    時間: 2015-1-28 11:03
無刷馬達,同以前d有刷摩打唔同呀!
作者: flybook    時間: 2015-1-28 11:33
有刷行10t都好快可以落場開心玩下,如果用鋰電池玩,行5分鐘左右好停下比麽打散熱,依家電池容量大左電流又爆過以前
作者: roywong    時間: 2015-1-28 14:16
唔怪得知落街玩左陣部車就跳下跳下啦!!!多謝提點
作者: roywong    時間: 2015-1-28 14:17
咁換新出既有刷會唔會都係咁??
作者: 滕尼    時間: 2015-1-28 16:28
買左d膠件spare part先好再出去玩,我自己個部做display而已...
作者: roywong    時間: 2015-1-28 21:31
已經強行收留左朋友部車 XD
作者: roywong    時間: 2015-2-18 21:49
原來而家好難搵到有刷10T /..\"
作者: roywong    時間: 2015-2-18 21:51
係jv一到直路就....
作者: 意義人    時間: 2015-2-22 07:15
any photo to share?
作者: roywong    時間: 2015-2-23 19:37
好的 ^^
作者: 意義人    時間: 2015-2-23 19:50
我都係ta03 fans, 有1部f用黎擺,1部r未砌~ btw c hing有無03零件多餘放出xd
作者: kitman    時間: 2015-2-23 21:35
我都有兩架TA03 (TA03F & TA03R)
作者: roywong    時間: 2015-2-24 00:13
wow,2位師兄都好勁!!果時只夠錢同部車換炭纖板炸!!個頭防撞都係朋友比^^
作者: roywong    時間: 2015-2-24 00:16
之前係網上搵過D改件,加起都要成千蚊 (就咁網上打TA03)
作者: ariskwok9413    時間: 2016-8-18 13:24
我有10T有刷

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2