RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: SCX10 - Jeep Wrangler [打印本頁]

作者: AreanC    時間: 2014-6-1 04:45
標題: SCX10 - Jeep Wrangler
因用手機拍攝,部份鏡頭手震,請見諒。
http://youtu.be/1iT9Vzq5KvU

作者: AreanC    時間: 2014-6-1 04:47
建議選擇1080P
作者: sum306gti    時間: 2014-6-1 05:44
正呀!條片拍得好好,臨尾嗰度好型
作者: andyccf2004    時間: 2014-6-1 08:29
咦?你係唔止你自己上山, right ?

作者: 711leung    時間: 2014-6-1 09:35
Ching 上山好掂正,但落山會唔會好易番車
作者: escrc    時間: 2014-6-1 11:00
good!

作者: AreanC    時間: 2014-6-1 14:12
andyccf2004 發表於 2014-6-1 08:29
咦?你係唔止你自己上山, right ?

尋日得我一個咋, 單手揸控,另一隻手揸電話拍。

作者: AreanC    時間: 2014-6-1 14:16
711leung 發表於 2014-6-1 09:35
Ching 上山好掂正,但落山會唔會好易番車

我玩左幾次之後, 落山唔好收停哂架車, 俾少少油門佢流落去就唔會咁易反。

作者: 法修    時間: 2014-6-1 15:05
條片拍得好正呀
點樣可以令到個畫面咁定?仲要係一隻手拎機
勁勁勁
作者: AreanC    時間: 2014-6-1 18:30
法修 發表於 2014-6-1 15:05
條片拍得好正呀
點樣可以令到個畫面咁定?仲要係一隻手拎機
勁勁勁

全靠imovie 既功勞, 有影象穩定功能, 不過個畫面會zoom大左。

作者: Annie268    時間: 2014-6-2 09:55
So good.
作者: 711leung    時間: 2014-6-2 09:56
Ching 好嘢,同一時間做2樣嘢,你用iPhone 定三星拍
作者: AreanC    時間: 2014-6-2 23:10
我用Note3
作者: 711leung    時間: 2014-6-3 09:31
tks ching
作者: ricksonchow    時間: 2014-6-3 19:42
Nice work! 我淨係識用 windows movie maker整, 原來都有咁多人用imovie, 要學下野先

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2