RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 關於FW06 [打印本頁]

作者: wailok123    時間: 2013-5-12 17:28
標題: 關於FW06
大家好!!我係新手一名...因為岩岩買入左格FW06..當初玩左一次就壞左...咁無撞..咩都無花..油都無比大油..咁之後第2日拎去買的鋪頭都問啦...點知佢叫我換好多野...點知..換換下...要比成3700....咁依家玩玩下又覺得好似比油去唔到大油..起圍果下都好似好慢..
我想問下有無C兄有好既介紹改裝油車同SET車的店舖..最好價錢公道,,謝謝...

作者: oasc    時間: 2013-5-12 17:54
邊間鋪頭買同改咗啲咩呀?
作者: wailok123    時間: 2013-5-12 18:05
oasc 發表於 2013-5-12 17:54
邊間鋪頭買同改咗啲咩呀?

改左支批..同埋咩4小寶...

作者: oasc    時間: 2013-5-12 18:07
咩批?咩係4小寶???即係邊間鋪?????
作者: wailok123    時間: 2013-5-12 18:13
鋪名 唔太方便講...FW05-RR003 FW06-02 FW06-03 FW06-06 FW06-11FW06-12 FW06-15
15級日本排氣管...
作者: TT01CHIU    時間: 2013-5-12 18:14
有無換電子野??
作者: wailok123    時間: 2013-5-12 18:19
TT01CHIU 發表於 2013-5-12 18:14
有無換電子野??

換左2個伺服器....E兩個野唔包3700入面..因為我即時比錢....

作者: oasc    時間: 2013-5-12 18:22
一啲都唔明你果啲no係咩?至於日本排氣管大約值5-6佰元,如果你講果啲no唔似值2仟幾喎!
作者: wailok123    時間: 2013-5-12 18:24
oasc 發表於 2013-5-12 18:22
一啲都唔明你果啲no係咩?至於日本排氣管大約值5-6佰元,如果你講果啲no唔似值2仟幾喎! ...

係..所以我想搵一間信譽好既店舖.幫我改裝.......

作者: oasc    時間: 2013-5-12 18:27
你唔講你喺邊間買,分分鐘可能已經係最好果間!
唔方便可pm
作者: LOSE    時間: 2013-5-12 20:48
wailok123 發表於 2013-5-12 18:13
鋪名 唔太方便講...FW05-RR003 FW06-02 FW06-03 FW06-06 FW06-11FW06-12 FW06-15
15級日本排氣管... ...

我唔識,不過希望幫到你,好似係味3 racing改件?
FW05-RR003 鈦擺臂軸套件               
FW06-02       後金屬下擺臀碼套裝      
FW06-03       碳纖殼柱補強               
FW06-06       碳纖前擺臂補強               
FW06-11       碳纖二樓板                    
FW06-12       轉向保護                           
FW06-15       伺服座                          
http://hk.3racing.hk/car_parts.php?carkits_key=81

作者: JasonLeung    時間: 2013-5-12 22:12
手法有D似鍵全
作者: wailok123    時間: 2013-5-12 22:15
LOSE 發表於 2013-5-12 20:48
我唔識,不過希望幫到你,好似係味3 racing改件?
FW05-RR003 鈦擺臂軸套件               
FW06-02        ...

係呀 唔該晒c兄

作者: LOSE    時間: 2013-5-13 00:03
wailok123 發表於 2013-5-12 18:13
15級日本排氣管... ...

呢堆件3racing正價,1仟左右,條pipe上邊ching話7舊,即係大約仟七蚊,冇理由差咁遠,2仟蚊咪就算計埋set車,換埋engine都重得?係咪重有其他野換左唔知??定真係換埋副"偈"??......
作者: wailok123    時間: 2013-5-13 00:06
無換其他野了
作者: cyberkohk    時間: 2015-7-27 23:21
係唔係入咗垃圾站模型舖 , 入面好似拾坊者屋企 , 條友仔又唔剃鬚又先問自答. 其實條友仔係唔係老闆

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2