RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 小蟑螂M-03退休大翻新 [打印本頁]

作者: monsterken    時間: 2012-11-2 08:34
標題: 小蟑螂M-03退休大翻新
斷小蟑螂入左數次倉後已經週身傷 。
小弟係offroad方面已經入手新戰仗,
所以決定同佢黎個退休大翻新。

登錄/註冊後可看大圖

作者: kevin-ysl    時間: 2012-11-2 09:00
個車架出名堅強固喎~~~

作者: monsterken    時間: 2012-11-2 11:44
唔知仲有乜要改呢???
依家加左瓜柴三宝,toe in尾杯,頭金屬轉向杯,萬向狗骨,
依家再加埋可調上臂同埋電池快拆
作者: erikism    時間: 2012-11-2 16:02
師兄架m03好補喎....
作者: lawrencewong    時間: 2012-11-2 17:49
小蟑螂 well done at Lali!!!
作者: monsterken    時間: 2012-11-2 23:04
補就唔知算唔算多。。。不過見啱就裝落去
不過我就真係估佢唔到係倉到可以有表現俾人睇到,
次次玩親都會有人注意到佢。
個下真係好開心
依架小蟑螂都算改裝成功
作者: monsterken    時間: 2012-11-3 01:05
依家初步再加落去...
3RACING散熱風扇啦...(丫佬司媽無...要淘返黎...)
SPEC R 或者 TECH RACING一體化頭尾下臂啦....(有冇師兄覺得邊隻好D??)
1/10用金屬油壓啦...(因為都係想昇返高佢....到時俾女友操車用...TRF就唔捨得....3RACING或者二手區吧.....)
碳化中軸啦...(屎忽痕)
師兄們仲有乜見議??
作者: monsterken    時間: 2012-11-3 01:16
OMG~~~~
個轉向炋竟然俾條狗骨PIN...........

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2