RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: ACO New EP Track Testing [打印本頁]

作者: GQPro    時間: 2012-9-22 21:27
標題: ACO New EP Track Testing
ACO
作者: kevin-ysl    時間: 2012-9-23 02:56
睇完我呢亭f1友開心都拍晒手掌啦~~~
有d意見...直路尾可唔可以比d阻擋...
萬一我迷迷濛濛直路尾冇收油都唔屎咁肉酸~~~
作者: Joseph888    時間: 2012-9-23 12:52
好期待,不過我D屎車手希望直路有D欄,唔係跌落草䕺就肉酸呢。
作者: RCwing    時間: 2012-9-23 14:04

全場會有圍欄!現正進行中!放盡踩!
作者: bb149    時間: 2012-9-23 16:36
RCwing 發表於 2012-9-23 14:04
全場會有圍欄!現正進行中!放盡踩!

咁.....請問 2012年10月1號,有無得玩呀!謝謝
作者: RCwing    時間: 2012-9-23 16:53
車場正進行尾期工程!十月一初開放應沒問題!詳情會再這星奇公報!
作者: kin8384    時間: 2012-9-23 17:05
對車迷一大喜訊!support !
作者: garywong5368    時間: 2012-10-2 00:43
個場真係好大呀又多急彎
作者: ellis    時間: 2012-10-6 18:02
撈埋電車, 車迷車友一大喜訊~
作者: GQPro    時間: 2012-10-13 21:45
Today test again!

http://www.youtube.com/watch?v=kh6Z2pfd2bM&feature=plcp
作者: gogo    時間: 2012-10-14 18:09
very good
作者: Joseph888    時間: 2012-10-15 09:06
What schedule is open to public?
作者: GQPro    時間: 2012-10-15 10:23
11月將正式開放.

現在的EP跑道正進行跑道修建和加大及塲地工程.

作者: Joseph888    時間: 2012-10-15 13:44
GQPro 發表於 2012-10-15 10:23
11月將正式開放.

現在的EP跑道正進行跑道修建和加大及塲地工程.

Thx & Support, waiting

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2