RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問車頭牙差行幾多度油? [打印本頁]

作者: r003    時間: 2010-8-24 16:52
標題: 請問車頭牙差行幾多度油?
請問車頭牙差行幾多度油 (NT1) ?

I saw some CHING using 60000.
it seems as hard as 頭直
作者: Fluke    時間: 2010-8-24 17:57
建議跟原裝,   頭80,000.     尾60,000.
作者: r003    時間: 2010-8-24 18:17
建議跟原裝,   頭80,000.     尾60,000.
Fluke 發表於 2010-8-24 17:57

Thanks!
作者: novafans    時間: 2010-8-24 22:07
頭8萬尾6萬堅過頭,NT-1原裝係大場setting,如果走8萬頭,不如走直濕,如果走牙差,頭3萬尾2萬啦
作者: quakequake    時間: 2010-8-24 23:27
PYC個場比較細,噤請問見議用幾多度油呀?

作者: beebone    時間: 2010-8-24 23:39
Fluke 發表於 2010-8-24 17:57

作者: beebone    時間: 2010-8-24 23:40
頭8萬尾6萬堅過頭,NT-1原裝係大場setting,如果走8萬頭,不如走直濕,如果走牙差,頭3萬尾2萬啦
novafans 發表於 2010-8-24 22:07

頭8堅過頭? 頭3萬尾2萬係灣仔setting?
作者: novafans    時間: 2010-8-28 00:59
其實人人走法唔同,但玩得牙差就梗係要好彎啦,大家研究吓

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2