RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問我lei架係咪tt01呀??我想改,有什麼可以改lei?? [打印本頁]

作者: Lo    時間: 2006-8-3 08:37
標題: 請問我lei架係咪tt01呀??我想改,有什麼可以改lei??
請問我lei架係咪TT-01呀??
我想改,有什麼可以改lei??同埋我想問TT-01 and TB-01 有什麼不同lei??
Thanks a lot!!!

作者: ifrogi    時間: 2006-8-3 08:58
你架係tt01呀
作者: Lo    時間: 2006-8-3 09:06
標題: 回復 #2 ifrogi 的帖子
ok...thank you!^^
作者: Lo    時間: 2006-8-3 09:07
我想問TT-01 and TB-01 有什麼不同lei??
作者: beat    時間: 2006-8-3 09:52
標題: 回復 #4 Lo 的帖子
TT-01 cheap D TB-01 expensive D
作者: gary1986    時間: 2006-8-3 10:36
tb01-PRO d
作者: Lo    時間: 2006-8-3 11:05
原帖由 beat 於 2006-8-3 09:52 AM 發表
TT-01 cheap D TB-01 expensive D

除左價錢...車本身有什麼不同lei?
作者: ming    時間: 2006-8-3 15:21
原帖由 Lo 於 2006-8-3 11:05 發表

除左價錢...車本身有什麼不同lei?

TB01係過氣嘅中級車,D位做得比TT01好,無咁虛,你架TT01係咪就咁砌好就玩?就咁睇好似無換過嘢喎
作者: Lo    時間: 2006-8-3 17:00
原帖由 ming 於 2006-8-3 03:21 PM 發表

TB01係過氣中級車,D位做得比TT01好,無咁虛,你架TT01係咪就咁砌好就玩?就咁睇好似無換過喎

係呀...就咁砌好就玩無換過....我想改,有什麼可以改lei??
作者: Eddie168    時間: 2006-8-3 17:35
最好唔好改
作者: ming    時間: 2006-8-3 17:44
原帖由 Eddie168 於 2006-8-3 17:35 發表
最好唔好改

咁又係,真係幾噤計架
作者: sshh    時間: 2006-8-3 17:51
原帖由 Lo 於 2006-8-3 08:37 發表
請問我lei架係咪TT-01呀??
我想改,有什麼可以改lei??同埋我想問TT-01 and TB-01 有什麼不同lei??
Thanks a lot!!!

睇下自己想點玩法la.
如果唔嫌貴就什麼都可以改
普通玩就基本改bearing同中軸都ok了
作者: 茶犬    時間: 2006-8-3 18:30
Turnbuckie Tie-Rod set !

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2