RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TA05變成全炭纖板底成數... [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2006-7-31 03:37
標題: TA05變成全炭纖板底成數...
其實係相當高.....淨係睇下田宮點發展TA05出嚟已經知道.....哈!

作者: 雷公    時間: 2006-7-31 03:47
當然高啦﹐TA04都有SSG底板﹐TA05無炭底既話就真係要打PAT PAT喇
田宮策略﹐十年如一日
作者: sshh    時間: 2006-7-31 03:55
以田宮d 賺錢技兩,實會出既
分分鐘又話出TA06 tim
作者: AMAT    時間: 2006-7-31 04:00
原帖由 sshh 於 2006-7-31 03:55 發表
以田宮d 賺錢技兩,實會出既
分分鐘又話出TA06 tim

TA06至少要等兩年或以上先會出......
作者: alien    時間: 2006-7-31 12:33
出...................
吓.下好多個.......年就出
到時唔該1080呀!唔包二樓板呀!
作者: prelude0500    時間: 2006-7-31 12:39
maybe not too long they will have TA-05R and TA-05 TRF ga la
after that the new TA-06 will show up
$$$
作者: alien    時間: 2006-7-31 12:39
又係wor
作者: HIN    時間: 2006-7-31 14:38
原帖由 AMAT 於 2006-7-31 04:00 發表

TA06至少要等兩年或以上先會出......

有無消息話會出TB03啊?

作者: alien    時間: 2006-7-31 14:39
hum....
會係點的啦?
作者: loman    時間: 2006-7-31 14:53
我覺得本書只係講緊TA05同415msx係點樣演變出黎咁解喎
作者: AMAT    時間: 2006-7-31 15:17
原帖由 loman 於 2006-7-31 14:53 發表
我覺得本書只係講緊TA05同415msx係點樣演變出黎咁解喎

應該係話,TA05,點樣由TRF415到演變出嚟.....同415MSX無關.

不過睇佢O既發展方法,TA05變成炭纖版成數極高唧.....哈!
作者: ALEXANDER    時間: 2006-7-31 16:04
原帖由 alien 於 31/7/2006 12:33 PM 發表
出...................
吓.下好多個.......年就出
到時唔該1080呀!唔包二樓板呀!

炭纖車唔跟二樓板!?唔係呀化!?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2