RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新一代高達...... [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2010-6-9 10:02
標題: 新一代高達......
好肉酸.......

內容唔再係未來戰爭......而係講現代.....不過就講果個時空有一部"高達掃描機",
你砌咗個高達同改裝之後,經過掃描機之後,就會係電腦到出現,之後就可以同人ONLINE對戰.......

完全冇晒以前高達O既味道.....完完全全變成小朋友玩具.........

>_<

圖片FROM:2010年7月號HOBBY JAPAN 中文版

作者: Noir.KAZE    時間: 2010-6-9 10:14
根本就是V2來嘛........
完全唔得=.="
作者: melolwk    時間: 2010-6-9 10:40
個主題好鬼似以前套模形狂四郎。
作者: Simonng    時間: 2010-6-9 10:47
好核突....
作者: Scania    時間: 2010-6-9 10:48
我想起洛克人…
作者: uchifong    時間: 2010-6-9 11:32
好肉酸.................................................................................................................
作者: Tim718    時間: 2010-6-9 12:16
我自已覺得,Z 之後果d機体都唔似高達。都無左高達味道!
作者: 阿彥    時間: 2010-6-9 12:40
個主角完全不能接受!!!!!
作者: Scania    時間: 2010-6-9 13:21
不過其實都正路
而家D高達劇情主要都係吸引返D成年客,係時候要入返D新血
作者: pkogps    時間: 2010-6-9 13:59
這麼醜的高達.....
(呸!呢部根本就唔可以叫高達! )
作者: Tim718    時間: 2010-6-9 14:00
分亨下以前d高達,真係型好多。F91以前都算係有design,一個頭兩面孔。但已家果d所謂design真係.....真係.........睇到心都酸埋!
登錄/註冊後可看大圖