RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 呢排又有片要追.... [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2010-5-23 22:49
標題: 呢排又有片要追....
除咗每星期O既W.....仲有公仔書O既鋼鍊FA....

宜家又要睇埋涼宮2009,同埋FRINGE第二季.....

又要慢慢睇....哈!
作者: hihizaza    時間: 2010-5-23 23:24
FRINGE第二季.....
me too
作者: Evo露筍    時間: 2010-5-23 23:31
我睇到22集喇......
應該就黎season end~
唔知會唔會有第3季呢?
重有,追緊lost final season啦, flashforward啦, V(V星入侵)啦,特務阿7 season3
所以, 每朝搭車都好忙咁睇劇~哈哈~~
作者: 蕃茄仔    時間: 2010-5-24 00:06
FRINGE X2
Trauma.S01、The Mentalist.S02、Medium.S06、Ghost Whisperer.S05................
作者: AMAT    時間: 2010-5-24 23:13
嘩.....睇完2009涼宮春日....想死....足足五集係內容相同....
當然,有佢O既原因啦.....但係睇足五次....真係想死.....唯有快速搜畫.....

另外果幾集就交待返上一輯O既拍電影事情......

講真,上一集內容比較有趣....今輯內容真係....

之後就係等"涼宮春日的消失" O既DVD版喇.......
作者: stig    時間: 2010-5-25 08:24
我睇到22集喇......
應該就黎season end~
唔知會唔會有第3季呢?
重有,追緊lost fina ...
Evo露筍 發表於 2010-5-23 23:31

lost is done but beautiful ending anyways~
作者: RCman    時間: 2010-5-25 15:11
除咗每星期O既W.....仲有公仔書O既鋼鍊FA....

宜家又要睇埋涼宮2009,同埋FRINGE第二季.....

又 ...
AMAT 發表於 2010-5-23 22:49

W的做形.....我仲未接受到

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2