RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 唔該晒beer c兄!! [打印本頁]

作者: kaikaism    時間: 2009-11-5 23:29
標題: 唔該晒beer c兄!!
真係唔該晒beer c兄!!

放左工都專登幫我部fw06換副計既機殼!

麻煩左佢成晚..又教下我野又幫我set埋部車!

幫我搞到10點幾先返屋企!

工房d c兄真係好人..又肯幫人又肯教人!
作者: sdan321    時間: 2009-11-6 02:11
都係我衰,幫唔到手,希望下次能有機會為你出返分力...............
淨係賣咗機殼比你,冇幫到手,真係有啲唔好意思tim
作者: rabbitmomo    時間: 2009-11-6 05:04
都係我衰,幫唔到手,希望下次能有機會為你出返分力...............
sdan321 發表於 2009-11-6 02:11

sdan312 ching 你本身都諗住幫我,我都要多謝你~
工房真係好多好心既CHING,之前玩電車都係~連賣二手野俾我既CHING都會好用心教我D野點SET點用~
不過我都真係要多謝REDBULL CHING,我煩到佢12點幾添呀~仲要試車時有蝦轆野
作者: kaikaism    時間: 2009-11-6 12:51
sdan321 發表於 2009-11-6 02:11

c兄唔好咁講..你平放個機殼比我已經好幫到手嫁啦

遲d買我部fw06要零件都要靠你平放比我嫁
作者: sdan321    時間: 2009-11-7 01:30
4# kaikaism
好,有需要或一齊去玩,随時call我啦,等你
作者: sdan321    時間: 2009-11-7 01:40
3# rabbitmomo
不用謝,有機會一齊去玩吓 ok?
作者: redbullbull    時間: 2009-11-7 02:01
3# rabbitmomo
不用謝,有機會一齊去玩吓 ok?
sdan321 發表於 2009-11-7 01:40

跟單有搭
作者: 芝華士1    時間: 2009-11-7 02:32
好人有好報

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2