RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我買左快齒..同果2條(一長一短)..(加左相) [打印本頁]

作者: 山久和也    時間: 2009-9-24 00:09
標題: 我買左快齒..同果2條(一長一短)..(加左相)

係咪照用左佢?..使唔使留意D齒比?..另外2條唔知有咩用GE-.-!
[attach]304025[/attach][attach]304026[/attach]
作者: Delta.    時間: 2009-9-24 01:57
C兄,你架咩車呀.............系咪M05呀.....
作者: 山久和也    時間: 2009-9-24 10:20
係呀..SOR無講明TIM
作者: lung1    時間: 2009-9-24 11:13
係呀..SOR無講明TIM
山久和也 發表於 24/9/2009 10:20

你唔知咩又買...?
作者: jypepe    時間: 2009-9-24 11:43
SORRY左你都講番明啦~
估到你問乜, 但你唔講番清楚, 冇人會答你架喎......

冇相POST , 都可以上網搵下啦~
唔識搵...你買番黎D包裝都有寫係乜啦~

打多幾隻字...OK?

OT少少...
樓主都好D, 起碼個TOPIC都打番"快齒"兩隻字
見到有D TOPIC: "我想問", "大家覺唔覺"
試諗下個個區, 版版, 條條TOPIC都係咁...真係唔知好嬲定好笑...
作者: 清清    時間: 2009-9-24 11:47
我到宜家都唔知佢講咩又唔知佢買咩
作者: jypepe    時間: 2009-9-24 11:59
6# 清清

我估到佢買左乜, 但都係佢自己講出黎好D
唔好我估中左, 佢先話"係呀係呀"...咁樣唔好...(妖, 我仲單身架, 做乜O向度教仔 ...)
作者: 清清    時間: 2009-9-24 13:05
6# 清清

我估到佢買左乜, 但都係佢自己講出黎好D
唔好我估中左, 佢先話"係呀係呀"...咁樣唔好...(妖, 我仲單身架, 做乜O向度教仔 ...)
jypepe 發表於 2009-9-24 11:59

快d搵件越南妹攪掂佢囉
作者: 山久和也    時間: 2009-9-24 13:40
sorry!_!...就係果d 件啦@_@~
作者: jypepe    時間: 2009-9-24 13:57
快d搵件越南妹攪掂佢囉
清清 發表於 2009-9-24 13:05

滿腦子都係佢...真係又長又短...
作者: chacha    時間: 2009-9-24 14:00
係咪照用左佢?..使唔使留意D齒比?..另外2條唔知有咩用GE-.-!
山久和也 發表於 24/9/2009 00:09

0個兩條一長一短係碳軸,代替跟車0個兩條勁重鐵軸
作者: jypepe    時間: 2009-9-24 14:03
sorry!_!...就係果d 件啦@_@~
山久和也 發表於 2009-9-24 13:40

係囉, 果兩條係齒輪軸, 換左原裝銀色果兩條, 仲有冇秘技就唔知啦~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2