RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手玩1/8操車買邊副計好 [打印本頁]

作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-28 08:53
標題: 新手玩1/8操車買邊副計好
最近朋友比咗駕950R我但係無計, 請問帥兄預算2-3仟蚊計連批有乜野選擇呢?
作者: sport    時間: 2009-6-28 09:06
最近朋友比咗駕950R我但係無計, 請問帥兄預算2-3仟蚊計連批有乜野選擇呢?
湯瑪仕 發表於 2009-6-28 08:53

os sts sh...
作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-28 09:41
師兄請問OS同STS大約幾錢呀?
作者: lokaman    時間: 2009-6-28 09:48
1# 湯瑪仕

jp or max
作者: joe2004    時間: 2009-6-28 09:53
GRP連死氣喉BOXSET$2000有找(21机)
作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-28 09:57
師兄GRP boxset係邊度有得賣呀?
作者: albertau2011    時間: 2009-6-28 10:12
KWS ........
作者: MNP    時間: 2009-6-28 15:16
GRP box set is a very good choice
作者: 回答    時間: 2009-6-28 15:47
GRP had declared not making any engine after its fire destruction. no more grp engines will be produced "new".
作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-28 20:34
多謝咁多位師兄比嘅意見!
GRP計唔再生產, 咁啲雞肶同啤零遲啲會唔會無得賣咖?
作者: stanley_wwy    時間: 2009-6-28 21:17
10# 湯瑪仕

買定一兩set 雞脾傘pin  bearing 穩陣d
作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-29 21:52
各位師兄請問 NINJA MR21-R01A 同 GRP BOXSET  比較邊部好D呢?
作者: 湯瑪仕    時間: 2009-6-29 23:12
重有 NINJA 啲配件容唔容易買到咖?
作者: 993r    時間: 2009-6-30 18:43
Picco 套裝,零件易揾

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2