RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 火車城(2) [打印本頁]

作者: wah2320    時間: 2006-5-15 21:49
標題: 火車城(2)
火車城(2)

作者: tommy1218    時間: 2006-5-15 22:04
very good !
作者: o頭頭o    時間: 2006-8-16 21:29
好正咁o.......
作者: chungtsai    時間: 2007-1-28 21:33
標題: 0123654789+.*

作者: move    時間: 2007-2-6 16:58
very good
作者: JR100    時間: 2007-3-7 10:32
樓主個底都係加返草地好d, 當然認真咁做哂舊化, 落埋道碴更好
作者: 自由皇帝    時間: 2007-5-27 10:36
又几过瘾啵
作者: kenny_Chui    時間: 2007-5-27 10:38

作者: 車之神    時間: 2007-12-22 12:23
好像真..........
作者: fai1987    時間: 2008-2-9 17:40
靚就真係好靚..但如果有時間~不妨加多d修飾~咁就可以更真 更靚
作者: superchucu    時間: 2008-2-9 20:49
架ed75 都有燈?!
作者: scalpel    時間: 2008-2-19 21:17
very beautiful ar.....really looks real!
作者: ANDYMIRIAM    時間: 2008-3-12 14:03
好靚哦....我想請問大約要幾多資金到先可以完成到...!我對場景及火車很有興趣,可是我從未有機會接觸吧.!想先作個預算吧....若不計場景,只計火車...及火車軌...大概要幾多資金到??
樓主的屋仔及埸景是自己制作的還是現成購買的????

作者: wah2320    時間: 2008-3-12 21:58
標題: 回復 13# 的帖子
ANDYMIRIAM兄:你好! 多謝欣賞...全場大約港幣十六萬..若不計場景,只計火車...及火車軌...大概要幾多資金到?對不起.好難計..屋仔及埸景是現成購買的...個場景210cmx210cm.正方形.
作者: ANDYMIRIAM    時間: 2008-3-13 12:09
原帖由 wah2320 於 2008-3-12 21:58 發表
ANDYMIRIAM兄:你好! 多謝欣賞...全場大約港幣十六萬..若不計場景,只計火車...及火車軌...大概要幾多資金到?對不起.好難計..屋仔及埸景是現成購買的...個場景210cmx210cm.正方形.

先謝謝師兄的解答!

華麗的背後..原來真的是價值不菲.....
但真的很~細緻及美麗

看來我還未時候進軍....火車.........!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2