RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kwboy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Run引擎問題

queen 發表於 2007-3-25 16:24:27 | 顯示全部樓層

點解最近個留言板多0左咁多無理取鬧0既人0既??
做錯0野又唔認~人0地只係好心比個忠告佢唧~佢都認為人0地話佢~
有邊個想比人0地撞架!每件零件都係寶0黎架!人0地叫佢小心d就叫人0地收埋攪住瞓,唔係咁好囉~
將心比心,人0地炒落你架車度,你咪一樣心痛~
你自問技術唔係咁好,咪早一個鐘落場練習下條track,咪唔會ballout囉~
你識叫人三思,你自己都要三思,先好落場同人玩,累己累人.....
queen 發表於 2007-3-25 17:26:06 | 顯示全部樓層

我當然睇晒先發表架啦!~如果唔係都唔知你d惡行啦~
我只係知無端端比人炒埋0黎,仲要睇住佢炒過0黎都唔收制,唔係咁好囉~
你玩車咁耐,乜唔知ballout要收收制0既咩~
唔識就應該向人討教下啦~學你話齋........三思0麻..........
queen 發表於 2007-3-26 00:35:44 | 顯示全部樓層
原帖由 ccw 於 2007-3-25 17:53 發表
我有啲咩惡行呀,有就攑出嚟啦,唔好空口講白話,而家問題係惡意定無意撞車,咁都睇唔明我就建議你搵間小學報讀過把啦!

香港有九年免費教育,我相信在坐各位人士都讀過小學,你0既建議真係.......
不過我認為你反正唔接受人0地意見,不如你將個建議用返0係自己身上,可能會對你都有幫助0架!
但係你認為你要讀多幾多年小學先唔會得罪人呢???