RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 19515|回復: 93
打印 上一主題 下一主題
收起左側

刪除

fy789 發表於 2014-7-16 00:37:53 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-15 18:39
係   我見到屯門池   有師兄們   玩緊   好靚  好好玩咁   又想玩

尤其係   個隻   藍白色  好靚 ...

Abigaile-鍵仔無寶不樂, 有冇隻艇嘅玉照可以睇睇。
fy789 發表於 2014-7-17 00:54:38 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-16 22:54
今次   因為   南海  有  颱風  關係   ...   有好多魚捉   ...      

1.   http://rc-evo.com/xb ...

小弟最近買入嘅全新花旗高速全天候救援船會長駐南海打救大家,大家放心捉魚啦。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

fy789 發表於 2014-7-17 12:25:22 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-17 08:29
Abigaile  -  fy789   兄

我又睇中  modelslipway    1/50   cargo   ship    ...      

Abigaile-鍵仔:

你真係花心,尋日先對Benlikong隻藍色港拖起痰,今日又睇中英國貨船,
三妻四妾,隨時銀盡人亡。

話時話,你誤會咗小弟喇,我係「身在曹營心在漢」架,絕對唔係假西二五仔。

我唔係千福BB嘅人,而係千語BB嘅fans黎架!

fy789 發表於 2014-7-17 12:43:38 | 顯示全部樓層
hkboy1668 發表於 2014-7-17 11:35
Thank you Shvictor 師兄.

hkboy1668 CHing,

Try to use Krylon spray-can-paint, available from WalMart or HomeDepot.

No need to apply primer gar wor!
fy789 發表於 2014-7-20 03:27:19 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-17 20:15
Abigaile  -  fy789   
送咗你隻   雞泡魚   比我   ...

Abigaile-鍵仔:

等我tum惦加拿大行動站果個超麻煩白人呀伯買佢隻成品雞泡魚比我先,我就可以用
我隻全新未砌嘅雞泡魚同你交換隻太古大拖喇,一言為定!哈哈!  

fy789 發表於 2014-7-23 00:41:49 | 顯示全部樓層

Free of charge ??
fy789 發表於 2014-7-24 00:57:24 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-23 13:42
Abigaile  -  fy789   

原來一隻   真船   咁平   "  咋  "          好似   我個隻款   ...  855 ...

The price of HKD 2.6M is a bargain !  

One can only buy a ~200 sq. ft apartment in HK with that price.....
The boat's superstructure has more square footage than that.  

Abigaile-kin, sell your apartment, and move into this tug boat apartment.
You can always rent it to me when I come back to Hong Kong......TugBoat Hotel......how wonderful !
fy789 發表於 2014-7-24 11:25:46 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-24 10:12
我  期待  你  2  隻  蘇聯水翼船   出廠  又  出水   ...      
我  現在  為  個隻  新船   準備  船 ...

2  款  工程  水兵   公仔  very good price !   

Where is that shop?  
fy789 發表於 2014-7-25 17:16:54 | 顯示全部樓層

呀Abigaile-鍵仔好很聰明,識得廢物(地理教科書)利用同剪貼勞作。小弟甘拜下風。

成日放咁多毒物上黎會死人架。美沙酮飲得多都會上瘾同中毒架,要好貴回港一行解毒wor。
fy789 發表於 2014-7-26 14:48:32 | 顯示全部樓層
鍵仔 發表於 2014-7-26 09:59
Abigaile  -  fy789       我有一樣嘢     仲好玩   ...   你可以幫我嘛  ???   

SEE PM!