RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5133|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

岩岩學玩MINI-Z, 請各位CHING多多指教!=]

kelvin22389 發表於 2012-2-23 00:03:28 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
咁多位CHING你地好~
我最近開始留意MINI-Z,黎緊想搵番架MINI黎假日玩下~

因為岩岩開始玩,平日又要返工.所以想搵架2手MINIZ黎上手先,
想問下除左YAHOO同呢到仲有咩地方可以比我搵到2手既MINI 呢?
因為我係YAHOO睇過下都唔係好多.

另外仲想問下AM同2.4對於新手黎講其實會唔會有好大既操控分別?

因為本身BUDGET唔多, 暫時得1-2千用灑係車同控上面.唔知咁多位CHING有冇好推介??

希望黎緊可以入手MINIZ等各界CHING指教下小弟我啦=]!
 樓主| kelvin22389 發表於 2012-2-23 00:28:56 | 顯示全部樓層
唔該灑2位CHING先~

暫時我諗我會玩快車先.當然如果有一日玩既日子耐左玩埋漂移都有咁既機會LOL
想問下漂移車係咪可以改番做快車GA?

其實睇左其他CHING講MR03同MA015之後.其實我自己都仲未決定邊一架.
好睇2手市場有冇CHING放車啦=]

另外想請教下CHING就係我知道呢D車係MK廣華街個邊.不過就未知'慢你'呢D正確既地址係邊><
 樓主| kelvin22389 發表於 2012-2-23 01:25:06 | 顯示全部樓層
請問珠差係咩黎呢?

另外因為翻工所以最快都係星期六日先去到旺角睇。
不過我見yahoo有啲ching賣緊啲有控既am awd mini z
敢問各位Ching 呢類既既am awd 對我呢啲新手好唔好?
 樓主| kelvin22389 發表於 2012-2-24 22:39:51 | 顯示全部樓層
咁多位CHING好AR~
有位RICKY CHING會讓佢既AWD俾我(應該)

想問下一開始有咩要留意呢?
又有冇咩教學可以睇下?
THX=]
希望黎緊既日子快D可以係車場等各位CHING錫教=]