RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 紅色的馬莎
打印 上一主題 下一主題
收起左側

水警輪問題

自由人 發表於 2013-5-8 14:26:10 | 顯示全部樓層

曾經有人話 佢老虎又係唔 想/比 佢玩船,覺得晒錢...
    佢就同老虎講 : 人總有事好..你都鍾意買下手袋,鑽介啦; 我只有 2 種, 1.玩船..2. 女人...咁你覺得邊樣好D...比下意見........
     老虎就話 : 玩船其實都幾好丫.....有D細藝....又係健康娛樂......  
     佢就話 : 最近D船貴左......
     老虎 : 咁......我贊助下你囉.......

( 註 : 以上只係舉例,切密模仿....老虎脾性 隻隻唔同.....小心...)
自由人 發表於 2013-5-8 14:36:25 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2013-5-8 14:33
呢幾句嘢係我夢中的对白喎 ....... 你,,,,,,你点知架

口華" 作死咩...又蛇上離.......  呢句野..幾好用嫁........
自由人 發表於 2013-5-8 15:12:21 | 顯示全部樓層
tonycheungkw 發表於 2013-5-8 15:03
錢只係其中一個問題。
另一問題係冇時間,因為有兩隻小怪物。老虎話咁得閒玩船不如幫手睇下功課 ...

有家庭就會少左私人時間...小朋友 訓左就可以整船....但會好攰(累).....有得必有失.....
自由人 發表於 2013-5-8 17:12:30 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2013-5-8 17:00
等小朋友訓咗就整船? 佢老虎斬死佢都似.......整人仔呀馬

整人仔................唔會晚晚整掛.....
自由人 發表於 2013-5-8 18:40:04 | 顯示全部樓層
138168 發表於 2013-5-8 18:19
要先出圄, 備料, 開料, 熱身......等, 好多嘢整架

倒樹脂膠人仔.......唔整船倒離做咩呢......