RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Gackt
打印 上一主題 下一主題
收起左側

始終向大蛇屈伏~~~

Panda 發表於 2006-7-23 23:48:47 | 顯示全部樓層
OS 21VZR Ver 2 Engine ???
Panda 發表於 2006-7-23 23:53:54 | 顯示全部樓層
記住副機唔好校得太 lean , 因為我四月頭冧咗一副鷄脾散咗撞到司筒傘變型 ............... 玩完

http://www.rcstudy.com/forum/viewtopic.php?t=2656

Panda 發表於 2006-7-23 23:56:26 | 顯示全部樓層
原帖由 Gackt 於 2006-7-23 23:55 發表

我用黎試車咋~~~唔會用黎飛

睇埋 OS 條架仔点覆我先喇 ...........

http://www.rcstudy.com/forum/viewtopic.php?t=2656
Panda 發表於 2006-7-26 22:35:04 | 顯示全部樓層
原帖由 devilstar 於 2006-7-26 22:12 發表

same as me

坐言起行吧 ................
Panda 發表於 2006-7-27 00:02:30 | 顯示全部樓層
原帖由 devilstar 於 2006-7-26 23:08 發表

你又嚟引誘我,要開偈,睇嚟又有拖一拖喇......點解望梅亦不能止渴嘅?

副 OS 冧咗 , 又買過副 NOVA 又未入去 run 機攪到日日要响屋企同佢神交 ............ 玩 MTX4 重多過玩佢 ................. 玩得八仔無話無得返轉頭嘅 .......... 始終係兩種 feel !!
Panda 發表於 2006-7-27 00:07:22 | 顯示全部樓層
MRX4 at ACO
MTX4 at PYC & TC
試吓唔同場玩技術先會有進步嘛 ..............

Panda 發表於 2006-7-27 09:04:33 | 顯示全部樓層
原帖由 Gackt 於 2006-7-27 00:19 發表

師兄你部OS打柴啦??玩得耐唔耐??

Run-in 後第二缸油收咗工 , 當日 ACO 都好多人睇到條鷄脾下半截碎咗打到個司筒鬈咗 , 但係平時冧鷄脾下面個銅杯士完好無缺喎 ....... 咁先吹脹 !!! 早排個 Friend 二三月去泰國鬥 Kyosho 1/8 Buggy 佢嗰副 21VZ-B ( On-road& off-road 用同一條鷄脾 ) 着車後無耐但車未落地死法一模一樣 !!!!!!!!!! 佢話當時 OS Technical Support 條o架仔都在場條o架仔話 04年尾有一水鷄脾係有同樣問題但係 lot 貨出晒街隔咗好耐印象好含糊 ................. XYZ@#%&* , 後尾谷Q氣打封投訴信連偈寄番俾日本 OS 後尾佢就咁回覆 :
http://www.rcstudy.com/forum/viewtopic.php?t=2656 :@:@:@:@:@:@

Panda 發表於 2006-7-27 23:14:18 | 顯示全部樓層
原帖由 devilstar 於 2006-7-27 23:06 發表

come on brother

唔好等喇 ........... 來吧 !!
Panda 發表於 2006-7-27 23:16:55 | 顯示全部樓層