RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: arthurkelu
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好煩啊!我今日買控!大家幫幫手!

arthurkelu 發表於 2010-2-9 15:25:03 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我一直用開3pm....不過硬系覺得樣衰衰甘!賣走拒又吾值錢!唉!仲有兩隻接收添.....
大家可否講比我聽到底而家買邊隻好同埋幾錢!最緊要系功能問題!知吾知點解ex10點解甘貴呢?系咪有d咩特別功能呢?不過我覺得單憑外表又吾覺得拒值甘貴,好似4pk個樣已經高級過拒好多好多甘!吾該各位仁兄幫幫我!萬分感激!!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 15:44:11 | 顯示全部樓層
各位師兄幫幫我啦!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 15:51:14 | 顯示全部樓層
其實我覺得三和都幾好架!不過只系覺得拒太大支!同埋吾知3PM既2.4接收用吾用得番呢?
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 15:52:35 | 顯示全部樓層
唉!剛剛比人用好低既價錢說服左收購我隻450電直!唉!明天交收!好似好傻甘!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 16:31:13 | 顯示全部樓層
好啊!甘你比話比我知好嗎?我今晚就去睇下!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 16:36:01 | 顯示全部樓層
我仲有架ford-f350而家因為拒要轉波所以用jr既x3810既!但系玩車用棍仔始終吾慣!唉!我發現幾年無玩搖控姐!點解個人會退步晒架!呵呵呵!我想知而家d槍全部寫3-4ch....到底可吾可以代替棍仔呢?重點我吾吃雞腸的!睇說明書我會發癲!!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 17:07:12 | 顯示全部樓層
咪就系呢個原因啦!一時又話abs...一時又話九個幾個設定!諗落根本用吾著!哈哈!人嘛!都系現實的!咩都睇外表的!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 17:13:48 | 顯示全部樓層
3pm我咪有啦!我覺得太簡單和太膠了!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 17:36:55 | 顯示全部樓層
我而家已經缺定收范圍系4pk同三和啦!到底邊款會勝出呢?煩啊!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 17:49:15 | 顯示全部樓層
講緊既咪就系個款啦!如果同個兩支放埋一齊既話!又真系覺得好似細路仔同大人甘樣啊!但陣時我買3pm人身在澳門!已經都有3pk架啦!不過澳門得兩間模型店!條友仔同我講!如果要買3pk要訂貨,仲要訂兩星期添,我呢d性急子點等啊!咪買羅,點知後悔到而家,又吾系話拒吾好既,只系就吾鐘意拒個款同個瑩幕啦,因為我呢d本身都已經吾系好在行既人嘛!仲要看簡寫等於死得架嘛,你話系咪先!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 17:54:04 | 顯示全部樓層
不過都多謝所有比過意見我既師兄!我今晚會出去睇清睇楚架啦,同埋范圍都已經收緊啦!都要再多謝一次你地既!
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-9 18:05:28 | 顯示全部樓層
如果可以真系diy就好啊!呵呵,我整個透明既!哈哈哈
 樓主| arthurkelu 發表於 2010-2-10 11:45:12 | 顯示全部樓層
我結果買左4pk........真系幾靚!好輕!有排吾駛換啦!其實用一次錢可以用幾年!都好抵既,功能今日慢慢摸啦!