RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 20155|回復: 55
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] Team CSO Racing - CSO-ONE V2 2014 electric touring car kit

arto6 發表於 2013-10-3 12:03:19 | 顯示全部樓層
會唔會好似CSO ONE 咁, 又漏件又要大汁先跑到呢?
又會唔會好似CSO ONE 咁, 無spare parts賣,要改買XRAY 料呢?
arto6 發表於 2013-10-3 14:44:32 | 顯示全部樓層
sean2013 發表於 2013-10-3 13:23
仲會未QC就出貨,期待到時二手區執平貨

⊕齒差要磨,唔汁=尾直
⊕油壓筒內coating 過厚,唔汁=油壓柏big 死,變咗好似入咗100k 嘅油壓油咁
⊕轉向杯轉向臂要磨,唔汁=頭look 磨住轉向杯嘅臂離行
⊕ball 頭 coating 厚度不一, 唔汁=痴咗aa 膠咁
以上係我發現嘅天生問題,欠件欠料就唔想多提了。

我申下利先, 我無CSO ONE, 但係幫一個買咗CSO ONE, 架車連直線都行走不能,差D 對RC 失晒望,玩到無晒心機嘅新手朋友,幫佢大汁才發現以上攪笑問題。
但架車汁完真係算幾好走。