RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

加入Wii Resort

APPLE 發表於 2010-1-25 10:37:35 | 顯示全部樓層
十二個GAME,之後入面再有細GAME.....
劍擊應該係最容易玩....哈!

但佢地果班女人....原來已經研究出必勝O既方法.....所以我同我老婆玩劍擊果到....係一定輸...哈!
斬O野鬥快果到就睇眼明手法,大人細路都OK~哈!
...
AMAT 發表於 2010-1-25 01:09

上次我地幾個單車友一齊踩去單車版版主新居!
佢好囉吾囉,囉部Wii出來招呼我地........一玩就中毒了......(RCman以經頂吾緊兩日之後就買左

我現在都正計畫緊買Wii......
APPLE 發表於 2010-2-25 14:39:52 | 顯示全部樓層
Wii Resort後.....梗係Wii Fit Plus啦~哈!

我老婆玩上癮啦~
佢買時我又可以痴嚟玩~呵呵!
AMAT 發表於 2010-2-13 01:40

可以介紹一下 Wii Fit Plus 有D咩玩 ﹠ 點樣好玩法嗎.....??
APPLE 發表於 2010-2-25 15:44:31 | 顯示全部樓層
平衡板可以用埋腳囉......
佢有果O的YOGO練習,肌肉鍛練,平衡板遊戲等等.......

例如你WII RESORT用手嚟踩單車,WII FIT PLUS果個就係用腳.....
AMAT 發表於 2010-2-25 15:21

想問埋:WII FIT PLUS 一套有(平衡板)係跟幾多個Game呢??.....同埋一套要幾多錢呀??....
APPLE 發表於 2010-2-25 16:25:52 | 顯示全部樓層
WII FIT PLUS, 公價係799,平衡板連GAME.
如果你係O的遊戲專賣店買,就會平O的,約750.
AMAT 發表於 2010-2-25 16:01

$7XX.......咁就問人借黎玩算了.....(通常呢D野都係“三分鐘熱度“)...係呢∼你果“三分鐘“幾時過呢
APPLE 發表於 2010-2-25 17:07:32 | 顯示全部樓層
你機都未買....講咩野呀
RCman 發表於 2010-2-25 16:35

過新年前入左貨了........
APPLE 發表於 2010-2-25 17:20:52 | 顯示全部樓層
呢個game要老正都有so....買啦
RCman 發表於 2010-2-25 17:09

呢個game老正係有so....“你“ 買啦
APPLE 發表於 2010-2-25 17:29:52 | 顯示全部樓層
我部係行貨...點都要玩老正傢啦
RCman 發表於 2010-2-25 17:24

果D姦商話我果部玩到老正........(你買啦∼買啦我吾急架∼!)