RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2890|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一切準備就緒...

devilstar 發表於 2006-8-17 01:39:55 | 顯示全部樓層
原帖由 skylam 於 2006-8-17 00:38 發表
星期五PYC試車....經過好多日o既改善....部車已經完成run-in好晒....可以試車喇.....今日比我買到shooter個接收電車底個電拓...好鬼正...原裝膠o個個真係差到死...換o左shooter黎個即刻靚仔晒

我應該走得nut都會星期五入去run-in部偈,不如一齊吖
devilstar 發表於 2006-8-18 00:02:07 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-8-17 16:27 發表

高兄開咗部OS-12TZ呀!又走得nut,善慕死人啦!

JP都會開,聽日仲未知走唔走得nut,要睇事頭婆聽朝會唔會上大陸先得
devilstar 發表於 2006-8-18 00:12:10 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-8-18 00:08 發表

JP正呀 我想買OS-SPEED 或 ORION CRF12.高兄邊部好啲呀?

暫時睇就os speed,orion嗰部未知咩狀況,等啲老友試完再話過你知吖
devilstar 發表於 2006-8-18 00:30:06 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-8-18 00:16 發表

THX!希望你明天早啲温好部偈,影番啲精彩MOIVE嚟睇下啦

都仲未知聽日走唔走得落去,況且溫機都冇咩好睇啦,不如搵日約你玩番日仲好啦華少!
devilstar 發表於 2006-8-18 00:41:09 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-8-18 00:36 發表
我部TZ都未得閒温,如果用舊偈實俾你放飛機啦!不過都好想同你地玩呀!揾日啦

你啲偈點會慢吖......搵日下晝得閑再上嗰間嘢坐吓飲吓茶吖
devilstar 發表於 2006-8-18 00:48:10 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-8-18 00:46 發表

部舊偈真係好慢呀!俾個FAN部Nova NSR從後錫鑼友呀!飲茶就絕對冇問題啦!Call 我

ok,電聯
devilstar 發表於 2006-8-19 00:35:40 | 顯示全部樓層
原帖由 skylam 於 2006-8-18 23:42 發表
好正...今日成個PYC得我一個人玩.....好似條track比我包晒咁任我試車......爽呀....engine已經set好.....仲車o既setting....要搵d高手教o下我先...真係大劑咩set車工具都無....今日 ...

今日個屎人事頭婆冇上大陸呀,攪到我都大把嘢要幫佢攪,我都做到成6黠幾先收工,下個星期吖,下個星期掂!
devilstar 發表於 2006-8-19 00:56:08 | 顯示全部樓層
原帖由 skylam 於 2006-8-19 00:38 發表
我下星期要考試呀......再下一個星期喇!!今日唔黎真係waste晒....個場好似自己咁點玩都得

咁快又要考試?唔緊要,等埋你,多啲人一齊先好玩架,搵啲高手快車嚟做目標,盡量跟,跟得多易上手好多架