RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: monsterken
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大腳車 SAVAGE, E-MAXX, REVO, 吹水/交流/車局區

jeffip97 發表於 2013-8-9 22:31:37 來自手機 | 顯示全部樓層
有興趣arr~!! 自從tko 無左,玩大腳嘅c兄都好似唔見左或姐轉左玩SC,BUGGY...好耐無見人post 大腳 估唔到原來重有唔少c兄
jeffip97 發表於 2013-10-19 00:49:50 | 顯示全部樓層
條TRACK睇落幾正!! 可惜今日要返學JOIN唔到你地 請問您地15/11或29/11(兩日都係星期5閒日) 有無興趣攪多次MEETING? 我兩日都可以
jeffip97 發表於 2013-10-21 16:44:24 | 顯示全部樓層
DLAM 發表於 2013-10-21 15:57
我報名!!出E-Revo, Slashs ......迎戰HPI

E-REVO +1 Btw快d定日子,d相太正la 好想去玩埋一份

jeffip97 發表於 2013-10-21 17:37:44 | 顯示全部樓層
1. MonsterKen    Savage XSS + K5.9   2.4G     平日
2.Jeff                 E-REVO                    2.4G     平日(ONLY 15/11或29/11)