RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: PerferOne
打印 上一主題 下一主題
收起左側

青山灣帆船日朝早 9:30am on 6 September

fly175hk 發表於 2009-8-31 15:24:32 | 顯示全部樓層

請問落水地點在那裏? 有冇位拍車呀?
fly175hk 發表於 2009-9-1 22:25:48 | 顯示全部樓層
係!你只係學過一兩次,之後就已經繞飛嘛!
現時叱咜大美篤嘅!呀杜
用緊嗰款 sea queen ,都係因你而起用!
noble 發表於 2009-9-1 20:43

咁利害?! 又係同亞杜一樣用 Sea Queen??
fly175hk 發表於 2009-9-2 09:35:14 | 顯示全部樓層
28# 周百通

咁今次出山用乜野武器?
fly175hk 發表於 2009-9-2 09:39:16 | 顯示全部樓層
27# noble

有片就拿出來分享. 不過呢幾次所見,隻 Sea Queen大細風都好得. 我玩遇呀杜嗰隻, 発党比Seawind 靈活.
fly175hk 發表於 2009-9-2 21:59:55 | 顯示全部樓層
32# fly175hk

Fly175HK C-Hing Do you know how many people from Tai Mei Tok will come ?
PerferOne 發表於 2009-9-2 16:04

好熱鬧喎!! 好想來學下嘢!! 不過啱星期日有新朋友隻新船第一次落水, 唔知佢有冇信心在 open sea玩. 聽講你地嗰道一衰咗就冇得執
fly175hk 發表於 2009-9-2 22:03:07 | 顯示全部樓層

果然利害!!  
fly175hk 發表於 2009-9-3 09:41:06 | 顯示全部樓層
學吓嘢?!唔知邊個學邊個嘞!呀風帆導師先生
執唔執得番,咁就要講彩數啦!睇吓漂向邊面。
如留心啲!睇番我啲片嘅!背景,咁就略知一二。 * 青山灣﹙紅綠燈﹚
...
noble 發表於 2009-9-2 23:59

Noble 師父, 我係windsurfer, 唔識Sail boat D 復雜 setting
成日下午班係因為TMT 下午至起風. 我自已就好想黎castle peak趁下熱鬧...最衰係濟公二號係杜Sir 道. 唔知船主同杜sir點睇...如果Lantau Team 嗰4隻都去埋就更正
fly175hk 發表於 2009-9-4 21:01:12 | 顯示全部樓層
Lantau 添 今個星期同下個星期都唔得閒呀!
V70 發表於 2009-9-4 14:06

Oh..下次撹大D...我地Sunday 都唔得
濟公2號今日提早落水   我地擺咗兩個泡賽咗幾場...結果杜Sea 先生話要出去Mongkok買 Seawind
fly175hk 發表於 2009-9-5 10:51:51 | 顯示全部樓層

有贏有輸啦
fly175hk 發表於 2009-9-5 10:53:17 | 顯示全部樓層
唔係咁搞嘢呀………?!
noble 發表於 2009-9-4 23:55

後來突然好大風, 杜Sea隻船調唔到頭, 要出windsurfer 去救
fly175hk 發表於 2009-9-7 22:11:26 | 顯示全部樓層
[quote]http://i283.photobucket.com/albums/kk315/lawble/DSC_0011-1.jpg
大細噍? 前細後大,視覺藝術!

登錄/註冊後可看大圖

哩款 BMW ORACLE 在淺水灣失蹤,已三年 ...

Nice photos!! that BMW Oracle looks very quite like Kyosho Fortune 612.
BTW, To Sea n us will sail this Wed.