RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 鐵佬
打印 上一主題 下一主題
收起左側

猛虎之咆哮(VOLVO OLYMPIAN II-YN3RC18Z4 (S3V 11M)1/10/07更新 吼.................

樓主| 鐵佬 發表於 2007-10-1 11:02:07 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

昨晚整到現在的成果,一陣再整泵把,希望可以趕係今晚裝上去及噴油.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| 鐵佬 發表於 2007-10-1 22:11:24 | 顯示全部樓層
hahaha真係直得濟咩?我又覺得幾接近似樣,可唔可以指出那部份直得濟,時間許可再修改,而家噴左黑色,我覺得望落去似冷氣.做到lee到又停工lu.
唉...............................
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-10-1 22:24:49 | 顯示全部樓層
泵把我已經整到收入左去嫁啦,可能角度問題睇唔清楚,其實泵把兩邊唔係太鈄.下次再做過.
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-10-8 19:37:37 | 顯示全部樓層
原帖由 韓哥 於 2007-10-8 18:34 發表
師兄,呢幾日整成點呀,好期待呀

無咩點整過.因為遇到難題.........................><"
 樓主| 鐵佬 發表於 2007-10-21 19:21:16 | 顯示全部樓層

反車

反車呀,BOM BOM BOM

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖