RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1930|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果用火牛叉電, 舊電一直都唔熱, 點知佢幾時完?

memberbilly 發表於 2009-10-4 01:17:22 | 顯示全部樓層
用火牛叉.係唔知幾時完,仲好慢,
如果用正常機去叉,唔洗一小時叉完
仲有,而家唔會有人買咁低容量既電
條友明點你買死貨
現在大多數人都用LIPO
你果D係咪雙星星電?
memberbilly 發表於 2009-10-4 01:19:07 | 顯示全部樓層
有顯示既叉機,只係大約 250蚊,
買多隻火牛 50蚊---幾百幾千蚊都有
你果D冇顯示既叉機,佢唔識自己CUT  都幾DANGER
memberbilly 發表於 2009-10-4 01:38:35 | 顯示全部樓層
佢仲話 2800mah  好大添
你反去叫佢3左佢 而家D 電,起馬3800MAH   再上有4200     5000
180蚊明搵笨,呢個價買排LIPO都得
有 display 既叉機,我都唔記得咩牌子  
你係邊間買車架?
memberbilly 發表於 2009-10-4 01:47:47 | 顯示全部樓層
唔識CHECK
你架咩車??如果你玩慢爬 2800MAH 3夠用
memberbilly 發表於 2009-10-4 02:03:39 | 顯示全部樓層
如果有 display 果 d 叉電, 可唔可以睇到舊電既電壓?   可以
你玩1/18       2800 MAH夠用啦  ,以為你玩1/10
架車幾  錢?? 我見我朋友玩  1/18 ,好鬼快
memberbilly 發表於 2009-10-4 15:56:11 | 顯示全部樓層
鴨記?????買個叉機????