RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: michaelcheung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

VELOX V8 裝新車

誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 05:00:22 | 顯示全部樓層
41# RRRRR

我兩架都買左,羊同蛇966.架羊就用左兩晚完成.架966就用左四五晚(其實係買左架966先).

966跑完後覺得不理想D 灣比較慢.個尾low bar就high 一high灣了..係條track同D10仔差唔多車速...見D快的8仔都唔係蛇........唔開心!!!

玩左一輪220nt1後走去買左架羊..我覺得羊D desgin 同品質都唔夠羊好....
用完裝setting都好好跑.D灣又利又爽..然後係個網抄個setting後重爽...
用架羊跑lap time 都比較快..一到D10仔就讓我....試過一日玩左兩套呔..好high呀!

架966送左比個friend算了..架羊玻璃?????我玩到買新殼架車都無事...點玻璃呀??????
會唔會你係蛇的died hard fans呀????不過你鐘意咪得law..
我就買多一架去鬥車la....
誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 15:16:09 | 顯示全部樓層
57# NTK
溫高雄算唔算sammel chiu算唔算...?????

我睇完你地D post好似唔多高興trc同羊?????

條track係死的..人和車可set的.我就覺得trc條track好刺激..traction又好而路面都ok bor...

RRRRRRRRRRRRR兄睇泥你有D野...

ACO初時我都有去...人同traction都無,入到粉領渣成7~8個字車先到..去pyc好過.....
誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 15:27:43 | 顯示全部樓層
重有我去trc又有牛仔幫手.D玩車客又比較close..我都識了D新玩車friend...

我去玩車最緊要開心.D是是非非留番比你地D高手把la...
誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 15:39:31 | 顯示全部樓層

75# stanley_wwy

我明白了...
你地飲得開心D la
誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 15:50:51 | 顯示全部樓層
誰與爭鋒 發表於 2009-7-9 16:20:13 | 顯示全部樓層
都係師父講得岩....TRC 同羊 good chioce....
誰與爭鋒 發表於 2009-7-10 17:45:07 | 顯示全部樓層
上塲環球杯 A Final 好似唔覺有呢两位高手喎,不過安頭好似無參加,但無可否認安頭揸 10 仔的確一流

我並冇唔多高興trc同羊,祇係發表吓意見,否則我唔會買隻羊嚟試, ...
RRRRR 發表於 2009-7-9 18:04

RRRRR兄係你我先覆..環球杯通常都無物高手架la..佢D車手都未必鬥la..你用佢做標???
我睇完你地D男子單打後都係內容針對羊同ACO.當然唱好ACO因我想你們都係入面玩.
咁我覺得你有D野無問題Y ma..ACO我平日去係無traction..唔通你叫我入到等等呀???
去唔去呔根本就係你的問題...我一套呔可行8至10綱油...世界賽final都要換呔架la..
咁你係唔係偏見左呢???
玩車求開心係人都識講...係D網度吹..然後單單打打成個八婆咁..如果咁都開心你地開心Dla..
我唔覆la..如果見度面又相認度先再吹la.