RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩時日去 PYC 玩油車最小人..(閑日都得,唔計夜晚)

walkingfugture 發表於 2008-4-19 15:58:02 | 顯示全部樓層
ukyo 兄﹐
     我都好想去玩~ 不近排忙功課﹐架車又未set 好~ 唔見得人住 。 不過﹐我架係18仔﹐唔知得唔得呢 .
     06 而加幾錢﹖果個場就響我對面~ 好方便  不過衰在平日無時間 。 星期1﹐2﹐5返晒學﹗唔返學就OT都暈
walkingfugture 發表於 2008-4-19 20:02:51 | 顯示全部樓層

係啦... 唉...我都係生世勞碌命﹗ :@ 希望讀完書會好D啦.... 。不過而家都好D﹐個車場就響我對面 ~ 唔洗以前放直升機甘要去到老遠甘 。  黎緊考完試應該可以得閑好多﹐你出去時記得call call 我﹗平日夜晚應該無乜問題(考完試後)。我5月考試﹐6月可以正式出黎玩~ 其實我而家耐唔耐會響公園入面放下架TA05。不過好夜無人果時囉﹐而D食Q叔叔都會走過黎睇下﹐睇兩眼就走人﹐可能驚住我果架係油車掛﹐所以我唔係好敢響公園放油車。

Anyway, 1600~ 1850 包D咩﹖
walkingfugture 發表於 2008-4-19 20:38:52 | 顯示全部樓層
黎緊星期.....唔.......考試前夕.....你照打比我睇下啦~ 我抽一晚玩下~

成套﹖又幾好禾~ 有無野需要改﹖係平地定buddy?
我較為鐘意buddy多D﹐可以響off road 玩﹐唔一定要入場。就好似我架18仔﹐可以響街玩~無時間既時候可以落樓下兜下過下手忍~