RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2612|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手岩岩買左車€

ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-16 10:28:50 | 顯示全部樓層
一個人上去無問題嫁,緊係唔怪啦~~~
上到去都有成斑人陪你玩~XD!

ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 11:49:28 | 顯示全部樓層
CT:九龍 塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
電話: 27838084
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 11:57:08 | 顯示全部樓層
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 12:37:08 | 顯示全部樓層
你是否怕機鋪有壞人???(出街都會有車啦~~)
唔好睇咁多古惑仔片啦!...香港無咁恐怖的....
請唔好介意....↓
1.你有無試過出街驚有車....
2.出街食飯要檢查晒成碟野先敢食落口???....
3.全世界人都好似想害你...等

有此現象既人極有可能已經患上Anxiety disorder,(沒有此現象都不=你沒有)
(Anxiety disorder)其實令患者長期處於緊張和焦慮狀態,
並產生不合理/過份的憂慮,有時原因不明
會嚴重影響日常工作和生活,這與一般人擔心和害怕有別!
其實係香港Anxiety disorder好平常....(我可能嚴重過你)
10個香港人總有一兩個都有輕微Anxiety disorder!
大多是家庭,工作,感情變化等.....壓力及精神過於緊張所致!
放鬆D啦香港人!健康無價....找D朋友傾計吧~~~!!
不要過份憂慮....
唔及早醫治會變成depression!!小心身體,健康無價!及早醫治吧!

ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 14:14:29 | 顯示全部樓層
咁你都唔係好嚴重姐,都未到驚比車車死...
有d人企係行人路都會驚比車車死嫁..!
死你都唔驚啦~咁車場同機鋪又有咩好驚呢.??

ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 15:29:57 | 顯示全部樓層
原帖由 xlarge 於 2008-2-18 14:48 發表

醫生
我都病得好緊要
我成日都怕自己手車唔夠快
成日都怕俾henry督patpat
咁點算

你呢D仲唔係(OCD)....強迫自己快d同唔好比人督到
(但係herry好似無咩督到你woo)
佢督我之ma>...<
我個D(PTSD)....
成日比人推哈哈~~
你要藥物治療,認知行為治療,及舒緩呼吸技巧!XD
自助途徑:鬆弛運動,正面思考,運動,時間管理,生活作息安排,食物營養
飲小D酒,食小支煙,做多D運動(玩車)~哈哈哈哈哈~~