RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4418|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

心思思,問下大look怪獸車先

ROLD. 發表於 2006-5-3 15:22:42 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:17 發表

Kyosho 重有其他版本,如 GigaForce,亦有分單偈同埋隻偈版,不過 KWS 呢排好少見到有得賣 ....  佢早排曾經出過部 MadForce,有埋三速,不過聽講成日掃齒 ....  

如你想玩怪獸車,HPI 的 Savage 會係一 ...

MadForce,我未掃過
ROLD. 發表於 2006-5-3 15:39:03 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:32 發表

甘嗎好囉,有埋三速,大直路加速我諗會係火箭甘 ...  

真係好,三速我係沙灘開過
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:31:53 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 15:45 發表

或者 歐州偈 .... MAX  MF ....  

MADFORCE ,KYOSHO偈好話晒日本偈
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:44:38 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:41 發表

如果日本偈都 好架,呢排D Kyosho 偈'好似我部 Inferno GT ,試偈時好堅'耐唔耐用就要遲吓至知,但初步印象對呢部手拉偈唔錯,雖然有師兄話部野係大陸造,但表現真係幾好,好易௬ ...

MADFORCE係金頂,SKYLINE 兄你有INFERNO GT,部手拉偈真係唔錯.
ROLD. 發表於 2006-5-3 16:59:14 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:53 發表

係呀師兄,最近買咗部 GT (比我朋友講中,我遲早會買 ),部偈基本上都唔駛點温,好厲害,係D電子野差D啫

我唔係師兄呀SKYLINE兄,一定要換電子野
ROLD. 發表於 2006-5-3 17:11:59 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 16:53 發表

係呀師兄,最近買咗部 GT (比我朋友講中,我遲早會買 ),部偈基本上都唔駛點温,好厲害,係D電子野差D啫

你係咩款部GT
ROLD. 發表於 2006-5-3 17:38:38 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 17:31 發表

掃把佬 .... 鐘意佢種質感,好似好强甘   

Rold 兄你部係 BMW??  最近好似有部係 GTR 甘 ...

我係BMW...,鐘意佢D花,你係唔係講部CALSONIC IMPUL Z
ROLD. 發表於 2006-5-3 22:38:40 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-3 22:09 發表

oh yes brother, the Calsonic shell, I saw in some shops in KWS recently.  Not sure about the price ...  

THE PRICE IS ABOUT 2700.00
ROLD. 發表於 2006-5-4 16:19:43 | 顯示全部樓層
原帖由 127937499 於 2006-5-4 16:13 發表

其實madforce 怕唔怕好易就爆下面d野....
睇佢個懸掛好似好"牙煙"咁..
會唔會一撞到d大石頭下面就散哂....??

唔會,但撞到大石頭,什麼車都散,我去過沙灘,石仔(中),都無問題
ROLD. 發表於 2006-5-6 10:00:53 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-5 08:52 發表

Hmmmmm ...... brother Rold, have U break-in your engine yet?   I don't feel like I am going to use the Subaru shell to play ..... too beautiful la ....  

I might buy a new clear shell and  ...

我都係想買新clear shel
ROLD. 發表於 2006-5-6 10:33:22 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-6 10:14 發表

Haha, I saw in "Hung Sing" a new clear shell costs around $3XX .....  I really want to get one wor ....  

你係指麥拿倫,bmw.....
ROLD. 發表於 2006-5-6 11:01:57 | 顯示全部樓層
原帖由 Skyline 於 2006-5-6 10:59 發表

This shop got a few ar ....     Something like Ford Focus, Citrogen .....  those real rally game cars .....  

I LIKE 麥拿倫F1
ROLD. 發表於 2006-5-6 12:25:47 | 顯示全部樓層
原帖由 fenix 於 2006-5-6 12:21 發表

madforce d parts 紅聲大把,就算無貨你話要佢過2日都會返到。
我都係玩madforce

無問題,真係大把PARTS