RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 38296|回復: 425
打印 上一主題 下一主題
收起左側

LEOPARD2A6

ShipKing 發表於 2008-6-23 23:30:14 | 顯示全部樓層
由於任由周司令單打毒鬥係唔掂,
本參謀都從速向軍火商打造 L2A6 戰車.
嘩~ 果部野真係靚到爆, 害我成個禮拜冇教好訓.
一佝講晒, 唔錯! 唔錯!
下一回北約戰車大會操!
ShipKing 發表於 2008-6-25 04:48:27 | 顯示全部樓層
Sir Thanks for detail of making the the L2 A6
ShipKing 發表於 2008-6-25 22:53:59 | 顯示全部樓層
吓! 周司令! 兵工廠休息? 唔通班鬼頭罷工!
軍情緊急wor! 快d叫勞工署搞掂佢, 開工啦.
ShipKing 發表於 2008-6-27 02:25:29 | 顯示全部樓層
L2A6個副 engine 已組裝完成, 測試無誤.
現正督促個班鬼頭組裝車身下裝!
聽講TANK ZONE 有金屬佩件
o岩2A6 組裝sir!
ShipKing 發表於 2008-6-27 23:36:45 | 顯示全部樓層
BARRY28兄, 買高清TV. d 費用係見得光架痳,
老婆御準架痳, 買L2A6 D 費用係暗暗地私人軍費泥架痳,
唔多見得光靜靜買架
ShipKing 發表於 2008-6-28 04:11:58 | 顯示全部樓層
周司令, 真係要多謝你咁睇我地d 盟友先!
你咁快做起個圈啦, 睇泥部L2A6 都好快落地參戰!
NATO GROUP 又有野睇啦!
ShipKing 發表於 2008-6-28 19:44:00 | 顯示全部樓層
報告周司令! 由於近日戰況激烈, 新型號戰車須求大,
有見及此, 個d 無良軍火商坐地起價! 睇泥有意加盟
NATO 第一大戰車隊又要加d軍費囉!
ShipKing 發表於 2008-6-28 22:23:41 | 顯示全部樓層
唉~ 周司令已經加左價啦, 盟友鐘意, 碰碰車?
咁就o岩啦, 白頭sir , 同富山驗屍官最鐘意呢科野, 一於加盟啦 TANK FRIEND,
一起轆春佢!
ShipKing 發表於 2008-7-2 23:58:34 | 顯示全部樓層
咪係lor~ 售後服務, L2A6 咁大盒野點係人地鋪頭續樣check 呀~
只有信你售後服務good,
咁你都做唔到,  唉冇野好講!
ShipKing 發表於 2008-7-3 00:36:40 | 顯示全部樓層
公喜28兄, 又一L2A6 新戰車回營加入
NATO 坦克隊, 作戰之準備中!
聽講8月15有一場夜戰, 請準備夜視裝備同月餅呀!
ShipKing 發表於 2008-7-14 01:21:08 | 顯示全部樓層
嘩~ 周司令, 你班盟友做車勁快wor~
個個都差唔多起貨, 我同你依家先做到 28-9 果度咋,
睇來要爽手啦~ 今晚唔好訓做通頂佢!
L2A6 新價 570x , 未來 M1A1戰車講約 700x
ShipKing 發表於 2008-7-26 22:08:58 | 顯示全部樓層
司令話, 勢古唔到一個二個做L2A6 tank 咁頂班ge 車,
都做得幾好播! 咁就真係要817, 拎出來檢下閱啦,盟友, 靚呀!!!
ShipKing 發表於 2008-7-27 18:00:47 | 顯示全部樓層
各位盟友, 小弟捱左幾晚通頂,
現在先噴好迷彩, 請比D意見, 失禮失禮!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
ShipKing 發表於 2008-7-28 21:47:52 | 顯示全部樓層
我又講開, 鐘意d野, 係唔洗毒ge, Tommy 兄,
你睇中野啦, 識貨!
剩係睇街市d 送菜, 就知野貴la
ShipKing 發表於 2008-7-29 03:01:08 | 顯示全部樓層
經過參謀評定, 呢部2A6 上斜坡完全冇乍形呀!
要幾多有幾多, 猛!
ShipKing 發表於 2008-8-1 00:00:40 | 顯示全部樓層
呢副控, 留番玩電直啦, 執副 $680,
平野就最o岩嘞, 又可以玩埋 LAND CRUSIER.
ShipKing 發表於 2008-8-5 19:44:16 | 顯示全部樓層
817 驟會, 街頭佈防, 由於東突發惡,
北約奉照各 L2A6 CLL OUT 呀!
ShipKing 發表於 2008-8-9 02:02:39 | 顯示全部樓層
格魯吉亞有戰事呀, 俄軍T-72 坦克已經出動怖防.
司令部有令, nato 軍先行派出3部L2A6到前線打探軍情!
ShipKing 發表於 2008-8-10 22:09:56 | 顯示全部樓層
今日司令部, 有令兩部 L2A6 到猛鬼徑,
因近日發現有怪獸, 由麒司令帶隊佈防,
現場所見有一似車非車似獸非獸之物(慢爬), 作怪.
行走於高長樓梯之間, 司令一聲令下, 趙佢! 但該物
詭異非常, 引我軍到回音谷受困, 但由於2A6係優秀戰車
無懼一切, 連場炮轟之後勝利回歸, M.K. 嘆茶.
任務完成.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
ShipKing 發表於 2008-8-27 01:57:40 | 顯示全部樓層
L2A6 勁呀! 有機會打造一個金屬殼,
用番媽星套發聲同波箱咁就爽呀!