RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: nemo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Drift plus & Drift master?

saihung281692 發表於 2008-1-17 16:24:06 | 顯示全部樓層
要睇你會係長線咁去持續玩落去,定條只想玩一段時間,因為者Performance分別唔係好大,但係以value to buy角
落就一定係買Master,因為要張Plus 改做Master的話,大約要用$2xxx,如果你係諗住一路玩一路改的話,必定係買Master
低,而者分別你可以用工房搜索搵番D舊Post睇
saihung281692 發表於 2008-1-17 17:45:51 | 顯示全部樓層
但係,我真係發覺Drift Package係最易Set喎
saihung281692 發表於 2008-1-17 21:11:48 | 顯示全部樓層
saihung281692 發表於 2008-1-19 02:13:21 | 顯示全部樓層
頂盡用你幾十蚊,星期三或六入TC一次,包你所有問題都可解決
saihung281692 發表於 2008-1-19 02:32:51 | 顯示全部樓層
原帖由 ├KEVIN┤ 於 2008-1-19 02:25 發表
我都諗緊買唔買master 定係留番黎再加錢換控+電子野~
因為我部plus我都仲未完全識玩
師兄們比d意見我~新年想玩新車但我d電子野又....... 好煩惱

其實架車Set好,就應該玩到,D電子要求唔係太高,最好你講清楚你有D咩問題
saihung281692 發表於 2008-1-20 03:06:00 | 顯示全部樓層
原帖由 tso 於 2008-1-19 17:00 發表

有冇人答我A條問題??

係青山公路(潭尾段),近錦田河附近沙埔村裡面,搭車係錦繡花園落再轉的士都唔使$20,裡面D師兄可以解決你所有問題