RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: markpo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

來~! 發展自制YOKOMO 車頭車尾燈SET~

rk2 發表於 2006-4-1 08:50:40 | 顯示全部樓層
Support ! However, it may not be easy to buy some of the ic and other components if you only want some small qty like 50 to 100 pcs.
rk2 發表於 2006-4-1 08:57:18 | 顯示全部樓層
知識產權 !!
rk2 發表於 2006-4-1 09:39:22 | 顯示全部樓層
可唔可以係網上 SEARCH 到D 料呢 ? 如 線路圖咁 !
rk2 發表於 2006-4-1 09:41:11 | 顯示全部樓層
原帖由 天照 於 2006-4-1 09:39 發表
都咪話我唔好人喇~!哈!

唔好問我有冇MARCO,我得部S700唧!
唔好叫我用DC影,因為我O的DC係香港,套野係公司唔可以拎返香港!哈!

睇落去就唔複雜羅,
rk2 發表於 2006-4-1 09:48:04 | 顯示全部樓層
寫IC, 之後 MOQ IS 5,000 PCS OR 10,000 PCS ?
rk2 發表於 2006-4-1 11:24:44 | 顯示全部樓層
原帖由 markpo 於 2006-4-1 09:59 發表

好多謝多謝你ar~
但...
可唔可以影個底ar, 要睇到個線路ga.....
另外, 可唔可以每粒零件上面寫的字比一比我ar~ 如原子粒, ic d number, 仲有電阻d 色碼我都唔係睇得清楚...
我佑我係煩......但可唔可以 ...

唔熟電子野, 俾晒 d 料你,都未必砌得番佢出呢, 熟電子的話, 一看已經明晒啦.