RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 14125|回復: 181
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問各位玩Inferno GT既人

教主 發表於 2006-5-27 22:41:51 | 顯示全部樓層
此車你用過綿呔就吾會再用膠呔~
教主 發表於 2006-5-29 05:24:23 | 顯示全部樓層
唔知就收声? 我中意嘈交呀~
你話我車都未買?? 吾係話我寸, 我 d 真車分分鐘多過你 d 玩具車 - 吾信問吓識我 d 人...
你吾識我吾緊要, 玩車識我既人一定多過識你~ 細佬~~~
睇相你老哥部車好齋啫, 咪行膠呔行飽佢 law. 大馬力車行膠呔? 鬥慢吾去玩 540 ? 玩o甘大架車做乜.....
我懷疑小 c 架 1600 cc GTR 都係你幫佢改.
去跑車你跑第幾呀 ? PYC , TC 定珠海呀 ? 教我 ?

係想話綿呔好行 d 姐, 都比人叫收声 ?? 火都泥~~
教主 發表於 2006-5-29 05:32:52 | 顯示全部樓層
真係洗吾洗一埋牙就話人車都未買呀? 講野o甘冇品呀?
教主 發表於 2006-5-29 10:47:03 | 顯示全部樓層
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 05:59 發表
你係有相UPLOAD睇下,唔好講車多過人呀,個TOPIC係8仔,車多又點,為左個朵我指明話你記住我話你明天廣華街就買架8仔,買部NOV21機俾我睇,唔好俾我睇死你,知唔知邊買平啲,我話俾你好唔好,你唔係話我一個人的事AC ...

" 為左個朵 " 下話?  好, 就倍你癲下~ 相就吾洗影la, 舊 post 就有, 留意背景 la.

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D6&page=1
3月影架, 你都重未買喎... 你好似係5月先買架下話;
相影果陣重新到未落地, 呔都未換; 我都裝膠呔呀, 滿意未?

o下 ? " 廣華街邊買平啲? 唔好俾我睇死你......." 乜你買野玩都要格價 ? 吾怪得你有生活有压力 la ; o甘輪到我睇死你 la ~ 係呀, 我好刻薄架, 窮實比我睇死架~

" 冇相睇無就收皮......" 成街人都想收我皮, 你排下隊先.....話時話o甘而家係味你收皮 ? lee d 野咪講笑...

" 如果你有相睇,我講對唔住都無所為 ".......男人老狗講得出要做得到.

教精你下次咪周街沙塵超. 吾知人咩料就 [請教] 左先, 有規有矩聽我講有你著數~

搭爹講下呔姐, 搞到同 d 細路鬥氣, 真係晚節不保~
教主 發表於 2006-5-29 11:03:21 | 顯示全部樓層
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 06:24 發表
你車多,我話你無架精,記住買左架車先來插我,我話你明唔明呀,我ONLINE插你好過見面先講,記住LA,以後唔好唔識未買就話人綿呔好的

我 d 玩具車多到用 20' 貨櫃裝, 重要架架捧過抔; 你同 d fan 飛街塘水滾塘魚叻極有限.
有緣落場 [重要同組] 見到就見 la.

吾好井底之蛙; 支哇哇又細隻又吠得最大聲. 失禮.
教主 發表於 2006-5-29 11:05:32 | 顯示全部樓層
原帖由 ROLD. 於 2006-5-29 11:01 發表

大家唔好講到咁盡.

比佢辣著左~
教主 發表於 2006-5-29 11:30:36 | 顯示全部樓層
揾 d fan 教下佢 la~
我絕對尊重其它飛街同 RC 車手. 不過 lee 兜友失驚無神走泥亂 x 河馬就係人都燥 !

我睇佢都吾係第一次係留言版惹鬼....
教主 發表於 2006-5-29 20:07:23 | 顯示全部樓層
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 17:57 發表
拿部415出來檔GT呀,你條友有意無意間話俾人聽拿杯,水杯呀,講返TOPIC先離曬題,琴晚話完你今曰先有相,你借返來呀,20個隻櫃放玩具,正常
人都知物事,我講得做得到,唔好話我,,,你,你話物時間地點,拿架GT出來我就無話可 ...

其它廢事教精你, 就淨係同你講有冇 GT -

" 拿部415出來檔GT呀....." ...洗吾洗畫公仔畫出腸 ?! .....睇下 415 后面, 就係架 GT ;

" 琴晚話完你今曰先有相,你借返來呀 " ......個 post 係 3 月既事, o甘你重想話我架車借返泥牙? 捉蟲 la 你~
幾乎比你裝到應~~
heres the post : http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D6&page=1

o甘大個仔真係第一次要o甘艱難先有人信買左架玩具車....@@'......係咪真係有架 GT 有乜o甘緊張, 2 千零蚊貨仔啫; 你架車儲左好耐錢買架? 人地有你架車好出奇咩 ???

教主 發表於 2006-5-29 20:18:18 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-5-29 20:10 發表

嘩!成二仟幾蚊喎!咁我冇錢買Inferno GT咁點算呀?會唔會俾人叫收皮嫁?

冇錢買Inferno GT咁解會俾人叫收皮~ 但佢話冇相就要收皮~~ 吾係嚇你.......
教主 發表於 2006-5-29 20:27:13 | 顯示全部樓層
喂 !! lokaman !! 又話  " 有相睇,我講對唔住都無所為 "  ??

重有冇野講 ? 吾係跟住又話要 [ 發票 ] 掛  ?
教主 發表於 2006-5-30 13:09:31 | 顯示全部樓層
whats the problem with this guy ??
教主 發表於 2006-5-30 13:15:44 | 顯示全部樓層
原帖由 mikewu 於 2006-5-30 12:07 發表

Sigh...  suin la....  perhaps someone heck into GT's account or lockaman account or whatever.....
But anyway, everyone's happy, everyone's smiling, everyone play cars... cool?  

ofcauze i would like to.........but how can we happy, smiling and play cars with such person
in our community ? wheres the hate come from ??
教主 發表於 2006-5-30 15:25:38 | 顯示全部樓層
原帖由 hohohoo426 於 2006-5-30 11:45 發表
as i know, he was outdoor for work from 4:00p.m to 7:00p.m, so i think the person call GT is not him,
i also think the post from for lokaman is not very gentle, but the aggressive post is from GT ...

" i only want all brothers can be play happy together and no more war in the forum "
...... you really do ? try talk to your friend lokaman. what so important a GT owner ?? i already shame on this fool act....

i really thought loka didnt read my pic. anyway, ive post the link and pic twice. can you show it to him? i ask 4 your help cause u r the only one who dare to admit , his friend, and a educated man.

" all the world's a stage and most of us are desperately unrehearsed "  - Sean O'Casey
教主 發表於 2006-5-30 15:39:49 | 顯示全部樓層
yup~~  RC is not a violent sport.
教主 發表於 2006-5-30 16:09:36 | 顯示全部樓層
and i'll try to forget what lokaman say.
教主 發表於 2006-5-30 22:09:14 | 顯示全部樓層
Wa~ 車尾箱放得落嗎 !?
教主 發表於 2006-6-2 17:49:30 | 顯示全部樓層
我係話: 叫你個 fan hohohoo426 睇到相就幇我同你講聲, 因我怕你睇吾到.

有冇 GT 都好 la~ 少事啫.

甚至用乜呔都好 la~ 都係少事啫. 係咪?
教主 發表於 2006-6-3 06:53:59 | 顯示全部樓層
you are welcome~