RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: HobbyWing- eZRun 35A無刷電變 [打印本頁]

作者: 細輝    時間: 2008-9-26 14:01
標題: HobbyWing- eZRun 35A無刷電變
請問有無C兄用HobbyWing- eZRun 遙控車專用35A無刷電變+13T麼打呢??好唔好用??
小弟想換無刷...有無好介紹???唔該各位C兄比D意見
作者: tomatob    時間: 2008-9-26 14:50
ok 幾好用,最緊要係又幾平下
作者: ~飄道~    時間: 2008-9-26 15:29
平~抵用~
作者: amd2500    時間: 2008-9-26 23:10
我都諗住買
但玩DRIFT用9T的話玩唔玩到?
13T的話又用咩齒比好呢
因為同價,苦惱中
作者: penny.    時間: 2008-9-27 01:34
TC-SPEC好好好好多!
作者: ~飄道~    時間: 2008-9-27 09:05
原帖由 amd2500 於 2008-9-26 23:10 發表
我都諗住買
但玩DRIFT用9T的話玩唔玩到?
13T的話又用咩齒比好呢
因為同價,苦惱中

我用緊60A 9T FOR DRIFT~!!
作者: ~飄道~    時間: 2008-9-27 09:06
原帖由 penny. 於 2008-9-27 01:34 發表
TC-SPEC好好好好多!

TC-SPEC買一個電變可以買3套幾好型
作者: amd2500    時間: 2008-9-27 12:02
原帖由 ~飄道~ 於 2008-9-27 09:05 發表

我用緊60A 9T FOR DRIFT~!!

明白哂
作者: penny.    時間: 2008-9-27 12:40
原帖由 ~飄道~ 於 2008-9-27 09:06 AM 發表

TC-SPEC買一個電變可以買3套幾好型

一架Pro-D可以買兩套Drift Package
一套Drift Package可以買兩套TT-01
一套TT-01可以買兩套幾大陸Copy TT-01
咁計不如玩大陸Copy TT-01
作者: 細輝    時間: 2008-9-27 12:41
唔該晒咁多位C兄意見.........我決定買個好型返黎玩下先
作者: ~飄道~    時間: 2008-9-27 20:02
原帖由 penny. 於 2008-9-27 12:40 發表

都好WO~
作者: cowboy    時間: 2008-9-28 15:10
原帖由 penny. 於 2008-9-27 12:40 發表

玩Pro-D用LRP TC;
玩TT-01用好盈。
作者: penny.    時間: 2008-9-28 15:40
原帖由 cowboy 於 2008-9-28 03:10 PM 發表

玩Pro-D用LRP TC;
玩TT-01用好盈。

原來係咁o既!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2