RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我的香港遙控車迷會同樂日圖片 [打印本頁]

作者: ohyeahdaniel    時間: 2008-1-23 12:10
標題: 我的香港遙控車迷會同樂日圖片
大家好!新來的,本身無玩任何遙控玩意,上次從雜誌知道 Emax 比賽,正!
今次香港遙控車迷會同樂日都有去睇,影左 D 相,有興趣歡迎黎睇睇。http://www.fotop.net/ohyeahdaniel/rccarfans_open
期待下次再睇大家噤正既比賽。

作者: fungkc223    時間: 2008-1-23 12:15
唔該你呀!!!影到我部車好q型 3q3q~~~
作者: jm144    時間: 2008-1-23 12:20
Thank Bother
作者: fungkc223    時間: 2008-1-23 12:27
原帖由 ohyeahdaniel 於 2008-1-23 12:10 發表
大家好!新來的,本身無玩任何遙控玩意,上次從雜誌知道 Emax 比賽,正!
今次香港遙控車迷會同樂日都有去睇,影左 D 相,有興趣歡迎黎睇睇。http://www.fotop.net/ohyeahdaniel/rccarfans_open
期待下次再睇大家噤 ...

下次唔好only睇啦,買部玩啦!!!哈哈
作者: magic-vtec    時間: 2008-1-23 12:31
咁多幅...都係B組冠軍同架GC8痴住咁殺入隻灣度果幅最捕捉到神態
c兄...雙手被蚊叮左42下.抵唔抵一會事...d蚊係會傳播細菌..小心小心
作者: magic-vtec    時間: 2008-1-23 12:32
原帖由 fungkc223 於 2008-1-23 12:15 PM 發表
唔該你呀!!!影到我部車好q型 3q3q~~~

咁都要你有術既...冠軍車手
作者: jellyfish244    時間: 2008-1-23 12:37
嘩,你D相好靚呀,
作者: 傑佬    時間: 2008-1-23 18:26
Brother thx your photo
作者: fungkc223    時間: 2008-1-23 18:32
原帖由 magic-vtec 於 2008-1-23 12:32 發表

咁都要你有術既...冠軍車手

其實我覺得自己係"FU-LOOK" JA !!!睇番D短片,我同A組D實力都仲差好遠,不果我會努力,希望下次可以上到A組,同JELLY,偨佬,WOWO 較量下!!!
作者: tec    時間: 2008-1-23 21:24
D相好靚
作者: magic-vtec    時間: 2008-1-23 22:34
原帖由 tec 於 2008-1-23 09:24 PM 發表
D相好靚

你果d呢....有冇得睇呀
作者: tec    時間: 2008-1-23 23:48
原帖由 magic-vtec 於 2008-1-23 22:34 發表

你果d呢....有冇得睇呀

哈哈~~我要問下我同事
作者: joelo    時間: 2008-1-24 01:36
多謝你影D相好GOOD啞 下次RCF再有活動ㄧ齊玩車啦 Hkr/ccarfans club joe lo
作者: ohyeahdaniel    時間: 2008-1-24 11:19
多謝有人喜歡D相,我諗睇多幾次大家噤正既飄移,真係會中毒呢!
其實如果嘜都無,執一套要幾錢呢? 我見你地又話drift package, plus, master......
作者: fungkc223    時間: 2008-1-26 10:09
原帖由 ohyeahdaniel 於 2008-1-24 11:19 發表
多謝有人喜歡D相,我諗睇多幾次大家噤正既飄移,真係會中毒呢!
其實如果嘜都無,執一套要幾錢呢? 我見你地又話drift package, plus, master......

buy 部package 玩下先啦,哈哈!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2