RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新車落地 只玩得十分鐘..... [打印本頁]

作者: hin5509    時間: 2007-12-30 17:47
標題: 新車落地 只玩得十分鐘.....
右尾狗骨杯便散爛了

作者: 毒魚    時間: 2007-12-30 17:53
玩乜死乜,你是天殺菇昇咩= w ="
作者: 長崎良尾    時間: 2007-12-30 18:14
好正常...用金屬直軸會好"d"....
作者: cyken2512    時間: 2007-12-30 18:37
好正常啊~~我架都系甘啦~~
作者: yfhyu    時間: 2007-12-30 19:31
狗骨杯果度係好弱ga
作者: orochichu    時間: 2007-12-30 23:20
=。=你玩10分鐘已經好過我哪 我第一次玩唔夠2分鐘就冇左狗骨D PIN仔哪 第2次玩左30分鐘 第3次45分鐘 之後唔知第6淨7就買左轉向SERVO 今日出去再買返個S9550 同2。4G攪到咁又冇左2千蚊哪
作者: stig    時間: 2007-12-30 23:40
正常.....我都唔知撞爆幾多個....爆多幾個之後就冇野ga la XD
作者: orochichu    時間: 2007-12-30 23:51
換個金屬尾直未咁易爆囉
作者: fungkc223    時間: 2007-12-31 17:08
原帖由 orochichu 於 2007-12-30 23:20 發表
=。=你玩10分鐘已經好過我哪 我第一次玩唔夠2分鐘就冇左狗骨D PIN仔哪 第2次玩左30分鐘 第3次45分鐘 之後唔知第6淨7就買左轉向SERVO 今日出去再買返個S9550 同2。4G攪到咁又冇 ...

我見意你打散d零再整過wo,可能有d野整得唔好,敢爛落去唔係辦法!!!
作者: saihung281692    時間: 2007-12-31 19:02
我係爛膠直濕香港紀錄保持者......10秒
作者: orochichu    時間: 2008-1-1 01:59
@o@我係壞唔係爛 不過你個意見我做左 傢下架車 大油門 真係唔再向左邊轉 係直左好耐之轉是但一邊 thxthx
原帖由 fungkc223 於 2007-12-31 17:08 發表

我見意你打散d零再整過wo,可能有d野整得唔好,敢爛落去唔係辦法!!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2