RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想問12MM鈴 FOR YOKOMO DRIFT PACKAGE TYPE.B [打印本頁]

作者: KEVIN-BD5    時間: 2007-11-1 11:48
標題: 想問12MM鈴 FOR YOKOMO DRIFT PACKAGE TYPE.B
小弟尋日入手左2隻12MM YOKOMO鈴, 裝係車尾, 但發現真係凸左好多出黎, 但如果我唔裝佢原裝既膠質BREAK碟, 咁樣就會平返個殼, 請問係咪有薄身既6角 FOR 12MM 鈴用?

小弟係用YOKOMO DRIFT PACKAGE 的, 唔該各位師兄
作者: 長崎良尾    時間: 2007-11-1 11:57
原帖由 KEVIN-BD5 於 2007-11-1 11:48 發表
小弟尋日入手左2隻12MM YOKOMO鈴, 裝係車尾, 但發現真係凸左好多出黎, 但如果我唔裝佢原裝既膠質BREAK碟, 咁樣就會平返個殼, 請問係咪有薄身既6角 FOR 12MM 鈴用?

小弟係用YOKOMO DRIFT PACKAGE 的, 唔該各位師 ...

係要yokomo出用短批套裝.... $280...

作者: KEVIN-BD5    時間: 2007-11-1 11:58
原帖由 長崎良尾 於 2007-11-1 11:57 發表

係要yokomo出用短批套裝.... $280...

係咪只有呢個方法
作者: 長崎良尾    時間: 2007-11-1 12:05
原帖由 KEVIN-BD5 於 2007-11-1 11:58 發表

係咪只有呢個方法

係....我有一套尾.玩過一次..你要$200有意p.m.留電話比我...
作者: KEVIN-BD5    時間: 2007-11-1 12:11
原帖由 長崎良尾 於 2007-11-1 12:05 發表

係....我有一套尾.玩過一次..你要$200有意p.m.留電話比我...

ok~please check pm
作者: KEVIN-BD5    時間: 2007-11-1 13:01
良哥~我一陣出去食飯之後就出去啦~~我食LUNCH 個時再打俾你AR
作者: KEVIN-BD5    時間: 2007-11-6 17:56
唔該哂良哥
作者: magic-vtec    時間: 2007-11-7 11:31
係度賣野.....
作者: Vinz    時間: 2007-11-7 22:40
咁drift master 駛唔駛換?
thx.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2