RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手想試玩 [打印本頁]

作者: Buildinglung    時間: 2007-10-25 23:10
標題: 新手想試玩
我好想試玩12仔,對12仔新手泥講,有邊部車架係比較適合呢...

最緊要價錢合理!二手都唔緊要!Parts比較易慍!Setting唔洗太複雜!請各大大俾少少意見!
作者: tungkee    時間: 2007-10-25 23:53
RC12L4,車價平,parts 多 !!
作者: Buildinglung    時間: 2007-10-25 23:58
原帖由 tungkee 於 2007-10-25 23:53 發表
RC12L4,車價平,parts 多 !!

咁請問如果新車出嘅,有冇邊間推介商戶呢??價錢大約???如果二手價錢又大約?????謝!!!!
作者: courel500    時間: 2007-10-28 03:23
新車 1100 , 2 手通常 500 ~ 700 左右 ( 淨車計 )
作者: Buildinglung    時間: 2007-10-28 14:48
原帖由 courel500 於 2007-10-28 03:23 發表
新車 1100 , 2 手通常 500 ~ 700 左右 ( 淨車計 )

釘橋!!!
作者: magic_pro2004    時間: 2007-10-28 15:48
  想係 “ 臨華街 ”玩 12 仔嗎?
作者: Buildinglung    時間: 2007-10-28 15:57
原帖由 magic_pro2004 於 2007-10-28 15:48 發表
  想係 “ 臨華街 ”玩 12 仔嗎?

想就想左好耐, 一直未有行動..... 不過而家飄移+"M"車都唔係好夠時間玩!可能會唔玩星期六,玩另外一晚。
作者: magic_pro2004    時間: 2007-10-28 16:49
十分期待!相信到時又會有一番新景象!!!
作者: Buildinglung    時間: 2007-10-28 17:05
原帖由 magic_pro2004 於 2007-10-28 16:49 發表
十分期待!相信到時又會有一番新景象!!!

乜有好多人玩12仔跑街場既咩??
作者: magic_pro2004    時間: 2007-10-28 17:29
12 仔場地比較缺乏、如果“ 臨華街 ”適合玩的話、相信會係一個好選擇!

有興趣玩 12 仔車友、應該唔少!但要到找適合的場地、係主要問題 .............
作者: Buildinglung    時間: 2007-10-28 17:34
原帖由 magic_pro2004 於 2007-10-28 17:29 發表
12 仔場地比較缺乏、如果“ 臨華街 ”適合玩的話、相信會係一個好選擇!

有興趣玩 12 仔車友、應該唔少!但要到找適合的場地、係主要問題 .............

咁臨華街個場,又夠平,又夠咬,地面又靚,我唸係十分十分適合!!!!
作者: magic_pro2004    時間: 2007-10-28 17:58
哈 哈!我的陳年  Delta 12  仔、又有機會 “ 重見天日 ” 了!!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2