RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇師兄用過 Ninja MR12-T01A Engine? [打印本頁]

作者: stanley_wwy    時間: 2007-4-26 01:58
標題: 有冇師兄用過 Ninja MR12-T01A Engine?
如題.....performance 如何?

套裝連曲喉死氣喉$2200, 值唔值呢?

唔該
作者: 笨仔    時間: 2007-4-26 12:40
原帖由 stanley_wwy 於 2007-4-26 01:58 發表
如題.....performance 如何?

套裝連曲喉死氣喉$2200, 值唔值呢?

唔該

值唔值,快唔快就唔知,但係聽講粒火咀就...!
作者: stanley_wwy    時間: 2007-4-26 13:38
標題: 回復 #2 笨仔 的帖子
就點樣呢? 火咀好快燒?

聽講呢部以italy engine 黎講易調較得好, 係咪呢?

定係買OS 12TZ 3/5 port 好d呢? 好似又話bearing同con rod 好易死.....又話會漏油...

唔該
作者: 燎原火    時間: 2007-4-26 19:27
我都想買部ninja試吓
作者: ccw    時間: 2007-4-26 20:17
原帖由 燎原火 於 2007-4-26 19:27 發表
我都想買部ninja試吓

嘜唔係OS咩......
作者: kenny_Chui    時間: 2007-4-26 21:27
好正呀,
作者: kenny_Chui    時間: 2007-4-26 23:35
$ 2200 ok la , 我買 $2380 la
作者: stanley_wwy    時間: 2007-4-26 23:40
標題: 回復 #7 kenny_Chui 的帖子
用咗幾耐? Piston, cylinder, con rod, bearing 等會唔會好快要換? 換過未? 貴唔貴呢?

速度點樣?

聲靚唔靚?

唔該師兄.
作者: 燎原火    時間: 2007-4-27 12:50
標題: 回復 #5 ccw 的帖子
諗吓,好似ninja好d,雖然係貴少少
作者: ccw    時間: 2007-4-27 19:02
原帖由 燎原火 於 2007-4-27 12:50 發表
諗吓,好似ninja好d,雖然係貴少少

都係來佬貨好啲......
作者: 燎原火    時間: 2007-4-28 11:34
標題: 回復 #10 ccw 的帖子

作者: ccw    時間: 2007-4-28 15:22
原帖由 燎原火 於 2007-4-28 11:34 發表

買呀!買呀!買呀!買!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2