RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 大家的rcMart 預告片 [打印本頁]

作者: 比利羊    時間: 2015-12-7 01:16
標題: 大家的rcMart 預告片
2015年 "大家的RC" 壓軸訪問
大家的rcMart 預告片
https://www.youtube.com/watch?v=EbdSpYhg0S4

作者: Dinballian    時間: 2015-12-7 10:36

作者: sean2013    時間: 2015-12-7 21:54
RCmart 個價好,好自然會大把人上樓買啦, 等於你睇下 1/F 6:00就門口排隊等入既道理
個價好現實既,貴既睇下有無人去
RCmart 最好開倉似超市或在KT開埋門市, KWS就唔使去了
作者: rcrr    時間: 2015-12-7 22:15
其實衣家 1/F D野都唔平 ,老細D態度都越來越差 ,可能睇人啦
作者: M14EBR    時間: 2015-12-8 20:20
rcrr 發表於 2015-12-7 22:15
其實衣家 1/F D野都唔平 ,老細D態度都越來越差 ,可能睇人啦

我認同師兄所講
作者: kimihotin    時間: 2015-12-8 21:40
我認同師兄所講X2
作者: rcrr    時間: 2015-12-8 21:58
還有,唔知大家有沒有去1/F 買過呔水,佢D呔水半支都唔夠,比其它舖頭突別少,但價錢又唔係平過人
作者: Peterchan    時間: 2015-12-11 11:26
rcMart 個職員好靚仔 支持
作者: chacha    時間: 2015-12-11 12:36
我都多去左rc媽買野,貪近同埋開10點,唔使等廣華街開1點,如果rc媽冇先出去買!
作者: Edwin    時間: 2015-12-13 19:32
我都鍾意喺RCmart買嘢,貪佢D貨相對較齊,唔使好似在KWS咁多數都買唔齊嘢咁煩。但係RCmart要上網訂完再打電話通知然後先上去攞,又係有D唔方便。
作者: zerowong    時間: 2015-12-14 18:00
期待

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2