RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 佢地咁樣示範航拍會否有點兒那個呢? [打印本頁]

作者: gsasbb    時間: 2014-8-4 13:21
標題: 佢地咁樣示範航拍會否有點兒那個呢?
留意1:07,係唔係唔應該係市區既公園仔做埋呢種咁低飛既航拍示範呢?
新買機既如果又學佢咁樣玩,會否對公眾太危險了?

http://youtu.be/vQW4PyZGfgo

作者: catmay    時間: 2014-8-4 17:50
可能轉頭又話乜乜受權拍攝,切勿模仿!
作者: solaris8x86    時間: 2014-8-4 18:19
教人係高達頭很頂飛過嚟,打斷高達隻角
作者: gsasbb    時間: 2014-8-4 19:11
catmay 發表於 2014-8-4 17:50
可能轉頭又話乜乜受權拍攝,切勿模仿!

市區小公園唔會有乜野授權佢拍攝掛,仲要低飛成咁...佢飛果個高度真係血滴子傷人高度黎。

作者: gsasbb    時間: 2014-8-4 19:12
solaris8x86 發表於 2014-8-4 18:19
教人係高達頭很頂飛過嚟,打斷高達隻角

到時港人又會揚威海外......

作者: catmay    時間: 2014-8-4 19:44
gsasbb 發表於 2014-8-4 19:11
市區小公園唔會有乜野授權佢拍攝掛,仲要低飛成咁...佢飛果個高度真係血滴子傷人高度黎。

有人飛完大佛都話授權啦,

對面就機場,唔知受邊個權呢!?

作者: pman    時間: 2014-8-5 00:22
係市區既公園仔做埋呢種咁低飛既航拍示範.....

作者: solaris8x86    時間: 2014-8-5 02:07
Ok lar, 我嚴佢飛得太軟弱,aggresive一啲,上電視會較好睇。
作者: foxHK    時間: 2014-8-6 13:53
呢位飛手乃香港3d電直頂尖級高手.  我諗以佢技術飛四軸應該避到行人既.
作者: catmay    時間: 2014-8-6 16:06
李英健咪可以逆線行車?
作者: solaris8x86    時間: 2014-8-6 16:09
foxHK 發表於 2014-8-6 13:53
呢位飛手乃香港3d電直頂尖級高手.  我諗以佢技術飛四軸應該避到行人既.

當然啦,連我依啲頂尖低手,用腳趾公都控到部機飛,豪無而問,3D高手就更係用生殖器都控到部機飛喇。

作者: rcracing    時間: 2014-8-6 19:48
唔怪之得香港單車代表踩馬路啦!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2