RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Lali 2014 死過少時奈瀝賽片段&池量照片 [打印本頁]

作者: Moonsideryan    時間: 2014-6-3 22:09
標題: Lali 2014 死過少時奈瀝賽片段&池量照片

在 YouTube 上觀看「Lali 2014 死過少時奈瀝賽」 - Lali 2014 死過少時奈瀝賽: http://youtu.be/tBC81PsqkoY

比賽初段,賽員在35度下,重好精靈,哈哈

作者: ikesan    時間: 2014-6-3 22:12
鎮耳肉龍.............
作者: k-9.alan    時間: 2014-6-4 00:14
昨日好熱,各位c hing 真厲害,耐力賽唔單止對車為難,對車手都好為難......
作者: abcd    時間: 2014-6-4 07:29
影得巧靚呀啲相,辛苦晒壞人師兄
作者: Carsony    時間: 2014-6-4 09:55
Thanks for sharing!
作者: ikesan    時間: 2014-6-4 10:39
k-9.alan 發表於 2014-6-4 00:14
昨日好熱,各位c hing 真厲害,耐力賽唔單止對車為難,對車手都好為難......

Ching觀賞完咁精彩嘅內力賽后,決定到入serpent 811 or MP9 TKI3 RTR 未?有冇現場向壞人ching請教下呢?

作者: aattaa    時間: 2014-6-4 12:05
Thanks Photo....強烈建議下次攪場3小時個人耐力賽.先至夠喉....
作者: Moonsideryan    時間: 2014-6-4 12:38
abcd 發表於 2014-6-4 07:29
影得巧靚呀啲相,辛苦晒壞人師兄

唔好客氣,其實我好喜歡拍片影相的,只是比時多數有玩比賽,所以沒時間拍的,這次的手機照片的確唔錯!!!

作者: k-9.alan    時間: 2014-6-4 12:51
ikesan 發表於 2014-6-4 10:39
Ching觀賞完咁精彩嘅內力賽后,決定到入serpent 811 or MP9 TKI3 RTR 未?有冇現場向壞人ching請教下呢? ...

去參觀了一陣,老細話太熱頂唔順,無癮走左了⋯⋯BTW, 兩部都入,MP9已入了,蛇仔都訂了⋯⋯
看來小弟中毒了⋯⋯

作者: ikesan    時間: 2014-6-4 13:04
可能係聞完d電油味中左毒!不過恭喜晒
作者: k-9.alan    時間: 2014-6-4 15:23
ikesan 發表於 2014-6-4 13:04
可能係聞完d電油味中左毒!不過恭喜晒

有機會一齊玩玩,大把野唔識,要請教

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2