RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: tamiya bmw e30 [打印本頁]

作者: C.K.LoK    時間: 2013-8-23 23:52
標題: tamiya bmw e30
想問tamiya bmw e30個殼有無燈杯跟........大燈.......指揮燈........尾燈........

登錄/註冊後可看大圖

呢款有無齋殼買?

作者: andyccf2004    時間: 2013-8-24 08:17
Front lamps only !
作者: C.K.LoK    時間: 2013-8-26 22:02
知唔知街賣幾錢?呢隻花.........咁燈杯有大燈咁有無指揮燈?

作者: AaronSin    時間: 2013-8-28 20:55
佢頭燈有燈炋跟,但自己要做啲手作仔開窿先放到LED,另外尾燈及指揮燈係冇跟燈炋的。呢款body set好似唔多見,但你可到健x睇下,再唔係你就要到隔離舖齋買貼紙,及另購鹿仔橙色body set了
作者: C.K.LoK    時間: 2013-9-4 00:59
d拉花貼紙星星有無出散賣?同埋有無師兄有整尾燈杯同指揮燈燈杯經驗分享下,用邊隻尾燈杯改好d呢?
作者: C.K.LoK    時間: 2013-9-4 01:02
仲想問下yokomo supra套燈杯岩唔岩星星supra用,因為我見星星好似淨係跟頭燈杯無尾燈杯,係咪呢?
作者: C.K.LoK    時間: 2013-9-5 21:38
e30個殼買返黎有無marking車窗個張貼紙?因為我唔見有...
....
作者: lapsphoto    時間: 2013-9-5 21:50
C.K.LoK 發表於 2013-9-5 21:38
e30個殼買返黎有無marking車窗個張貼紙?因為我唔見有...
....

我買2個鹿花既都有車窗 masking 喎
作者: C.K.LoK    時間: 2013-9-5 23:45
lapsphoto 發表於 2013-9-5 21:50
我買2個鹿花既都有車窗 masking 喎

齋殼定成架車?
作者: lapsphoto    時間: 2013-9-6 11:33
shell only
作者: C.K.LoK    時間: 2013-9-6 12:20
我想buy齋殻但間間都話無,可唔可以分享下你d相比我睇,我想睇下人地d燈杯點diy...thx

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2