RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 買野補o下部MTX4先...!! [打印本頁]

作者: skylam    時間: 2006-10-31 18:43
標題: 買野補o下部MTX4先...!!
個金屬後差速係KWS都未見過真係搵死我...brake disc 好平又夠厚$20一隻好抵用
作者: 清清    時間: 2006-10-31 18:48
勁啊
作者: gary    時間: 2006-10-31 19:12
yeah racing??邊度買架??
作者: skylam    時間: 2006-10-31 21:08
yeah racing係唔係好野黎ga?????我都唔知....見平平地買隻黎用o下
作者: simonwang002    時間: 2006-10-31 21:28
美金20?=140??
作者: ES657    時間: 2006-10-31 21:33
標題: 磨呔機
請問各位師兄邊隻磨呔好用?價錢大概要幾多? 謝謝!
作者: skylam    時間: 2006-10-31 23:14
HK$20
作者: gary    時間: 2006-10-31 23:17
原帖由 skylam 於 2006-10-31 21:08 發表
yeah racing係唔係好野黎ga?????我都唔知....見平平地買隻黎用o下

咁邊間有得買呀??
作者: skylam    時間: 2006-11-1 01:10
rcmart
作者: skylam    時間: 2006-11-1 06:43
整o左我3個幾鐘..真係比個頭roll bar mount玩死o左我
o個尾差速真係順好多..建議玩mtx4 o既師兄換黎用o下.....個brake pulley唔知係唔係玩得耐有d怪聲好煩...都係建議換埋一件過o個d...
今次買黎幾件野都算平三百有找....平過kws都幾多..

作者: gary    時間: 2006-11-1 12:36
咁找不到零件咪可以上去買??
作者: smp    時間: 2006-11-1 12:47
原帖由 skylam 於 2006-11-1 06:43 發表
整o左我3個幾鐘..真係比個頭roll bar mount玩死o左我
o個尾差速真係順好多..建議玩mtx4 o既師兄換黎用o下.....個brake pulley唔知係唔係玩得耐有d怪聲好煩...都係建議換埋一件過o個d...
今次買黎幾件野都算平三 ...

純粹好奇,這車需要up stop?
作者: RC    時間: 2006-11-1 12:52
where have up stop???? are U mean rear roll bar???
作者: RC    時間: 2006-11-1 12:52
where have up stop???? are U mean rear roll bar???
作者: smp    時間: 2006-11-1 12:58
原帖由 RC 於 2006-11-1 12:52 發表

here....
作者: RC    時間: 2006-11-1 13:01
oh i see thx!!!!
作者: skylam    時間: 2006-11-1 13:02
其實用唔同都得.....不過佢原裝有埋就整埋落去
作者: skylam    時間: 2006-11-1 13:04
原帖由 gary 於 2006-11-1 12:36 PM 發表
咁找不到零件咪可以上去買??

如果d件係趕住用就唔得喇....由order到佢check stock都要一至兩日之後仲要自己去佢office拎....唔收EPS or card ...cash only
作者: smp    時間: 2006-11-1 13:26
原帖由 skylam 於 2006-11-1 13:02 發表
其實用唔同都得.....不過佢原裝有埋就整埋落去

建議唔好用會好些,至少都輕了.
作者: RC    時間: 2006-11-1 13:33
oh i see thx!!!!
作者: Holyfactory    時間: 2006-11-1 15:28
这部车有什么“必买“改装品吗?
刚刚买了一台,需要一点意见
作者: skylam    時間: 2006-11-3 16:40
頭帶座..尾brake pulley同埋中座...頭roll bar金屬mount
作者: Holyfactory    時間: 2006-11-4 17:04
thank you,

how about 4mm shock tower and front CVD, should I get those ?
作者: skylam    時間: 2006-11-4 17:08
其實我覺得原裝is ok...不過有多餘o既金錢換係好o既...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2