RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 靚差機推介 [打印本頁]

作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:15
標題: 靚差機推介
各位工房的大哥.

小弟想你地推介部靚差機俾我.. 因為實在太多.. 花多眼亂.

我已經有power supply.. so 我只要差機就得.

仲有.. 如果得ge 話.. 介紹d 唔錯ge 放電板俾我.

麻煩哂.. thx!!!!
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:17
TEAM ORION ADVANTAGE......950大元
好用!
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:17
乜嘢價位呀?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:18

登錄/註冊後可看大圖

個樣都唔錯...

可唔可以講下有d 咩special function?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:22
This is the Team Orion Advantage Advanced Charging System.
      Charges 1-8 cell, 50-5400 mAh NiMH and NiCd Batteries at 1-10 Amps.

FEATURES: Customizable Linear, Flex and Step charging with attachable tray to hold battery Battery cycling and five charging memories Discharges at 1 or 10 amps Breaks in motors and powers commutator lathes Four push buttons allow easy navigation 11-15V DC input Input and output short circuit protected Full manual lap counting function displays: time elapsed, average lap time and number of laps Built-in clock Customizable user name with English, French, German and Japanese displays Indigo blue backlight 2x16 characters display Three different melodies for alarm sounds or silent function

INCLUDES: One Team Orion Advantage battery charger with detachable battery holders, magnetic temperature monitor to attach to battery, instruction manual, 38" (965mm) power leads with alligator clips 11" (279mm) charging leads with small alligator clips

睇d spec 就真係唔錯..

考慮之一!
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:22
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:18 發表

登錄/註冊後可看大圖

個樣都唔錯...

可唔可以講下有d 咩special function?

你張乜相呀....睇唔到呀....
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:23
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:22 發表
This is the Team Orion Advantage Advanced Charging System.
      Charges 1-8 cell, 50-5400 mAh NiMH and NiCd Batteries at 1-10 Amps.

FEATURES: Customizable Linear, Flex and Step charging with a ...

抵玩啦~
不過我再買我會買YOKOMO果部或ICE~!哈哈!又或者執部MUCH MORE CTX算數~
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:24
Team Orion Advantage Charging System 8C

但係呢個已經discontinued ><'
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:24
turbo 35 差機.... 一定要2 部
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:25
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:24 發表
Team Orion Advantage Charging System 8C

但係呢個已經discontinued ><'

我唔知咩8C唔8C,我淨係知廣華街有得賣,新機,可差LI-PO電池!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:25
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 00:22 發表

你張乜相呀....睇唔到呀....

sorry

please refer to this link
http://www2.towerhobbies.com/cgi ... mp;I=LXJYN5&P=0
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:26
呢部如何呀?$12xx.
Yokomo 果部就有Backlight$17xx.

作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:26
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:25 發表

sorry

please refer to this link
http://www2.towerhobbies.com/cgi ... mp;I=LXJYN5&P=0

可能呢款係舊MODEL掛.但宜家面賣緊果部係炭纖紋色O既......
仲有得賣啦~!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:28
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:24 發表

turbo 35 個價位咁高 ><'
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:28
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 00:26 發表

可能呢款係舊MODEL掛.但宜家面賣緊果部係炭纖紋色O既......
仲有得賣啦~!

http://www2.towerhobbies.com/cgi ... mp;I=LXLVB1&P=M

this one?
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:29
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:28 發表

turbo 35 個價位咁高 ><'

低用啦~~~~~ 我都有2部.......
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:29
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:26 發表

YOKOMO果部多條SENSOR線.ICE要要另外俾五十蚊買........
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:30
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:24 發表

GFX!?!?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:30
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:26 發表

2部個樣一樣咁ge?

function 係咪就係差左backlight?
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:31
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 00:30 發表

GFX!?!?

yes...... 唔通係 BL 呀????
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:31
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:30 發表

2部個樣一樣咁ge?

Yes!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:32
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:29 發表

低用啦~~~~~ 我都有2部.......

e+ 咩價位先?
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:32
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:31 發表

Yes!

仲有牌頭唔同尼......哈!
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:32
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:30 發表

2部個樣一樣咁ge?

yokomo 部機,還要係 oem 呀~~~~
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 00:32
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:31 發表

yes...... 唔通係 BL 呀????

GFX貴到嘔啦~
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:32
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 00:32 發表

仲有牌頭唔同尼......哈!

簡單d 黎講就係貴在個品牌同埋有blacklight 咁
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:33
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:32 發表

e+ 咩價位先?

3300 左右......... 平啦~~~
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:34
$3300就買佢啦!

作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:34
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 00:32 發表

GFX貴到嘔啦~

....... 幾仟蚊.... 算得 d 咩呀~~~
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:34
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:33 發表

3300 左右......... 平啦~~~

咁又真係平左..

之前我睇好似係3600 以上.

haha.

不過呢條路線is not my cup of tea!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:35
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:34 發表
$3300就買佢啦!

individual cell charger ><'
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:36
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:34 發表

....... 幾仟蚊.... 算得 d 咩呀~~~

係你眼中.. 好小錢姐! haha!
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:37
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:34 發表
$3300就買佢啦!

你應為好用咩???????? 哈~~~~
唔好以為.... 每逢新機都會係"好o野"o黎架.....
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:38
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:35 發表

individual cell charger ><'

rubbish  charger....... my opinion
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:39
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:37 發表

你應為好用咩???????? 哈~~~~
唔好以為.... 每逢新機都會係"好o野"o黎架.....

咁我都見過啲日本仔用oem Apex跑贏晒啲35GFX!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:40
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:38 發表

rubbish  charger....... my opinion

為何有這見解呢. 師兄?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:41
啱啱睇much more ctx. 樣又唔錯.

d spec 睇落去都唔錯 千3 千4蚊左右

暫時我個考慮list:

Much More CTX Cell Master
Team Orion Advantage
Ice
CDC 6.0
作者: DriftNoobie    時間: 2006-9-11 00:42
你地講緊既 chargers, 係咪全部都要加外置火牛?

Team Orion 果隻都要?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:44
原帖由 DriftNoobie 於 2006-9-11 00:42 發表
你地講緊既 chargers, 係咪全部都要加外置火牛?

Team Orion 果隻都要?

SURE... 全部要自己加power supply
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 00:45
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:41 發表
啱啱睇much more ctx. 樣又唔錯.

d spec 睇落去都唔錯 千3 千4蚊左右

暫時我個考慮list:

Ice
CDC 6.0

尼4款機,我會簡Ice!!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:47
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 00:45 發表

尼4款機,我會簡Ice!!

師兄. 有冇介紹ice ge link ar?!?!

我搵唔到.. 我想一個一個睇清楚d spec 再決定!
作者: DriftNoobie    時間: 2006-9-11 00:48
Ice 支持 Lipo 電嗎?
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 00:49
原帖由 DriftNoobie 於 2006-9-11 00:48 發表
Ice 支持 Lipo 電嗎?

可以呀!!
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 00:49
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:39 發表

咁我都見過啲日本仔用oem Apex跑贏晒啲35GFX!

請問係 apex 邊部 o既 oem 先???????

作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:51
搵齊d 介紹link la..

各位可以慢慢睇:

ice:
http://www.duratrax.com/caraccys/dtxp4170.html
http://teammuchmore.com/product_ ... amp;products_id=362
http://www.teamorion.com/Products/Chargers+_+Dischargers
CDC 6.0B
http://www.rc-mushroom.com/product_info.php?products_id=732
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 00:53
想問下各位hk 師兄.. 以上差機係kws 個價大約係幾多呢?

Ice around 1200
Much More around 1300
Team Orion Around 1000
CDC 6.0B around 1200

請問係咪咁呢?
作者: oasc    時間: 2006-9-11 00:55
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 00:49 發表

請問係 apex 邊部 o既 oem 先???????

APEXm+ (MU PLUS)
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:05
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 00:53 發表
想問下各位hk 師兄.. 以上差機係kws 個價大約係幾多呢?

Ice around 1200
Much More around 1300
Team Orion Around 1000
CDC 6.0B around 1200

請問係咪咁呢?

Much More 好似$900左右!!CDC好似$800樓下!!
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:06
CDC就真係唔好諗喇!!
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 01:07
原帖由 oasc 於 2006-9-11 00:55 發表

APEXm+ (MU PLUS)

哈~~~~~~( 真係唔想笑你......)
朋友我想問.........邊位日本仔用過呢???? 日本 TOP 10 車手???  係幾多年前 GE 事????? 係唔係玩 D 街坊杯賽事呀????? 咁你閣下點解唔用呢?????...........
我真係無O野好講lor.......
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:08

turbo 35係舊一期的型號,正確是gfx35{ver1.7}
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:09
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:05 發表

Much More 好似$900左右!!CDC好似$800樓下!!

e... much more ctx 咁平?

咁俾多小小錢買ice 都ok wo
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:10
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:06 發表
CDC就真係唔好諗喇!!

其實我諗呢個都只係zip 下位姐.
haha!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:10
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:08 發表

turbo 35係舊一期的型號,正確是gfx35{ver1.7}

又學左新野.   多謝師兄
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:13
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:09 發表

e... much more ctx 咁平?

咁俾多小小錢買ice 都ok wo

個人覺得ICE比較好用!!much more都O.K不過功能就冇ICE咁多!!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:14
icic.. 多謝師兄你ge 意見..

我會慢慢做比較!!

睇下邊部好.

ps... hk kws 搵呢4部野都應該唔難la?
作者: oasc    時間: 2006-9-11 01:16
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 01:07 發表

哈~~~~~~( 真係唔想笑你......)
朋友我想問.........邊位日本仔用過呢???? 日本 TOP 10 車手???  係幾多年前 GE 事????? 係唔係玩 D 街坊杯賽事呀????? 咁你閣下點解唔用呢?????...........
我真係無O野好講 ...

足立伸之介,大約兩三年前嘅事啦!乜嘢賽事就唔多記得啦.我都有部Apex INFINITY v2.0!
你咁鐘意笑咪笑飽佢囉,唔通用咗35GFX就一定會贏咩,咁啲世界冠軍就乜都唔洗要啦!

作者: ming    時間: 2006-9-11 01:17
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:14 發表

我會慢慢做比較!!

睇下邊部好.

CDC係中庸之選
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 01:17
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:08 發表

鬼唔知咩~~~~ 我都想要 1.7 VER........ 小生寄O左部 TURBO 35 未呀????我好想寄 TIM
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:18
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:14 發表

我會慢慢做比較!!

睇下邊部好.

唔好咁講!!舉口之勞啫!!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:18
原帖由 ming 於 2006-9-11 01:17 發表

CDC係中庸之選

但係cdc 好似function 冇其他3部咁多.
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:21
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:18 發表

唔好咁講!!舉口之勞啫!!

師兄

有冇msn 呢?
作者: ming    時間: 2006-9-11 01:21
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:18 發表

中庸之選當然係差D啦,不過價錢OK喎
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:22
原帖由 ming 於 2006-9-11 01:21 發表

中庸之選當然係差D啦,不過價錢OK喎

咁樣我覺得可以加多幾舊去買部好d ge..

不過都thx for 你ge 提議
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:22
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:18 發表

一來啦!!二來差D電會比較傷!!
其實你所講果4部機,其中3部我都用過!!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:23
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:22 發表

一來啦!!二來差D電會比較傷!!
其實你所講果4部機,其中3部我都用過!!

咁邊部冇用過ar?

同埋可唔可以分享下你ge 經驗? 俾我作為考慮之一   

thx!
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:24
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:21 發表

師兄

有冇msn 呢?

SORRY呀冇玩msn!!
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:24
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:24 發表

SORRY呀冇玩msn!!

唔緊要... 工房勝在有pm.!!

haha.!
作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 01:26
原帖由 oasc 於 2006-9-11 01:16 發表

足立伸之介,大約兩三年前嘅事啦!乜嘢賽事就唔多記得啦.我都有部Apex INFINITY v2.0!
你咁鐘意笑咪笑飽佢囉,唔通用咗35GFX就一定會贏咩,咁啲世界冠軍就乜都唔洗要啦!

朋友........ 知唔知 OEM O既定義係咩先?????????
你唔明..... 我唔會怪你 LOR.....
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:28
原帖由 andrewlio 於 2006-9-11 01:23 發表

咁邊部冇用過ar?

同埋可唔可以分享下你ge 經驗? 俾我作為考慮之一   

thx!

Orion我冇用過喇!!cdc差到D電真係好熱!!所以D電咪比較傷!!
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:29
買部tlp算數巴了,又平又美觀,差D電又够長氣,人地玩8分鐘快車,佢可以玩20分鐘,世界冠軍部用佢。
作者: ming    時間: 2006-9-11 01:29
如果計口碑,much more我d朋友做緊都話相當ok,cdc唔會差死電嘅,我覺得佢係差得唔太足,其餘兩隻我同我d朋友都無用過比唔到意見你
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:30
原帖由 ming 於 2006-9-11 01:29 發表
如果計口碑,much more我d朋友做緊都話相當ok,cdc唔會差死電嘅,我覺得佢係差得唔太足,其餘兩隻我同我d朋友都無用過比唔到意見你

師兄, 多謝你的意見!   
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:30
ADVANTAGE好啦......

我用過CDC 5.0,用過CDC 6.0......都OK O既....
之後試過用PITBULL同TURBO 35BL....兩部都救唔返O的電.....反而用ADVANTAGE就救返晒~!仲好爆~
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 01:32

各位師兄.小弟十分感激你地俾我ge 意見. 但小弟要告辭了.. 不然的話聽朝唔洗返學!   

have a nice dream!
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:32
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:30 發表

我用過CDC 5.0,用過CDC 6.0......都OK O既....
之後試過用PITBULL同TURBO 35BL....兩部都救唔返O的電.....反而用ADVANTAGE就救返晒~!仲好爆~

小心爆炸
作者: ming    時間: 2006-9-11 01:34

可以救番幾多成到?
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:36
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:32 發表

小心爆炸

冇事~!^_^
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:36
原帖由 ming 於 2006-9-11 01:34 發表

可以救番幾多成到?

八九成~OK的~
作者: oasc    時間: 2006-9-11 01:37
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 01:26 發表

朋友........ 知唔知 OEM O既定義係咩先?????????
你唔明..... 我唔會怪你 LOR.....

都唔係咁知o架,只知大約係(原指由採購方提供設備和技術,由製造方提供人力和場地,採購方負責銷售)
嚟啲我就唔多識啦,不過真係見到咁嘅事,咪講下囉!
咁請問OEM嘅定義係咩?咁買咗35GFX係唔係無敵o架啦?唔該晒!
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:37

我D2000電有希望可以爆過D4200了。
作者: ming    時間: 2006-9-11 01:37
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:36 發表

八九成~OK的~

8-9成?咁都好喎
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:38
Much More都好不過只可以差8cell!!ICE可以差到10cell!!又得溫摩打!!雖然唔係pro但都算係多樣功能丫!!而CDC佢就淨計電嘅內阻!!又冇溫度感應!!所以差出嚟D電比較傷!!
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:40
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:37 發表

我D2000電有希望可以爆過D4200了。

痴線~
咁梗係唔會啦~!

救得返係指,本來已經好難再差得到電或差唔入電O既電,可以充得返電,用得返O既意思!
佢係唔會充到令諗電改變物質改變埋容量!

我之前O的IB3600,用PITBULL同TURBO,試咗好多方法都係差唔入電,一係就話BATTERY CONNECT有事,一係就係差得入幾百MA....我用ADVANTAGE就可以差得到返O的電入去,仲至少都有返3400咁上下容量係到.

當然,你梗係唔係一差就入,都要搵部機CYCLE返佢幾次,等O的電醒返先可以做得返.
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:40
原帖由 oasc 於 2006-9-11 01:37 發表

都唔係咁知o架,只知大約係(原指由採購方提供設備和技術,由製造方提供人力和場地,採購方負責銷售)
咁請問OEM嘅定義係咩?咁買 ...

貼牌囉,你想貼索尼定係樂信呢。

作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:41
原帖由 ming 於 2006-9-11 01:37 發表

8-9成?咁都好喎

係呀~!OK的~!推介!

不過我唔知MUCH MORE或ICE可唔可以都做得咁好就真.
但係以MUCH MORE唔可以大A數差LIPO電,ICE又成千二蚊又唔包溫度SENSOR大前提下.....我覺得ADVANTAGE抵玩O的.
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:44
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:40 發表

痴線~
咁梗係唔會啦~!

救得返係指,本來已經好難再差得到電或差唔入電O既電,可以充得返電,用得返O既意思!

我之前O的IB3600,用PITBULL同TURBO,試咗好多方 ...

咁D電救得返!!但係內阻會唔會好高呢???
作者: kai230955    時間: 2006-9-11 01:44
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:40 發表

痴線~
咁梗係唔會啦~!

我之前O的IB3600,用PITBULL同TURBO,試咗好多方 ...

亞哥仔阿,可以鎖定容量,唔係D廠家食空氣咩。

鎖定容量...................................................鎖定容量
作者: DriftNoobie    時間: 2006-9-11 01:45
好, Amat, 我信你, 過兩日落 KWS 買番隻 Team Orion.
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:45
原帖由 evo2005 於 2006-9-11 01:44 發表

咁D電救得返!!但係內阻會唔會好高呢???

呢個就唔清楚喇.
但我用過都冇問題.
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:46
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:44 發表

鎖定容量...................................................鎖定容量

你講咩呀?
作者: oasc    時間: 2006-9-11 01:46
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:40 發表

貼牌囉,你想貼索尼定係樂信呢。

哦.....!唔該晒呀!
我見到另一個解析原始設備製造商 應客戶要求對公司現有產品作局部改動的加工,不涉及機械結構、電路結構、軟件功能上的重大改動,並要求將產品製作成客戶的品牌,均屬於OEM的範疇)
作者: evo2005    時間: 2006-9-11 01:47
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:41 發表

不過我唔知MUCH MORE或ICE可唔可以都做得咁好就真.
但係以MUCH MORE唔可以大A數差LIPO電,ICE又成千二蚊又唔包溫度SENSOR大前提下.....我覺得ADVANTAGE抵玩O的.

不過我覺得佢個樣好似電話坐!!!!!
作者: AMAT    時間: 2006-9-11 01:48
原帖由 kai230955 於 2006-9-11 01:44 發表

對於你呢O的不正常O既做法,我個人NO COMMENTS.
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 07:39

Advantage 有冇SENSOR 跟?!?!?!?
作者: andrewlio    時間: 2006-9-11 07:40
原帖由 AMAT 於 2006-9-11 01:46 發表

你講咩呀?

你係永遠都唔會明白佳哥講咩GA LA  

我地都冇裝解碼器!
作者: ming    時間: 2006-9-11 08:36

管理員.你係咪用緊呢部?幾多錢到?

作者: yokomo-SD    時間: 2006-9-11 08:40
原帖由 oasc 於 2006-9-11 01:37 發表

咁請問OEM嘅定義係咩?咁買 ...

如閣下吹到部 oem apex ......咁"行" ......
又話 apex 好過 35gfx......我都無o野好講 lor.......小第真係"甘拜下風" ...................
作者: ming    時間: 2006-9-11 08:51
原帖由 yokomo-SD 於 2006-9-11 08:40 發表

如閣下吹到部 oem apex ......咁"行" ......
又話 apex 好過 35gfx......我都無o野好講 lor.......小第真係"甘拜下風" ...................

APEX都唔係無好嘢嘅........ZERO囉不過價錢都唔平,比得呢個價,大把選擇啦,唔洗買佢
作者: nigo    時間: 2006-9-11 09:18
我觉得orion的充电器做工好差阿,你们的呢??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2