RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我架12仔完成啦 [打印本頁]

作者: tb03    時間: 2011-1-27 20:30
標題: 我架12仔完成啦

係球場試車甩尾,第一次玩12仔,五識set車
作者: mschumi    時間: 2011-1-27 20:33
oh..................
作者: ul8000kbs    時間: 2011-1-27 21:04
好狠...用4.0T ..............
作者: carcarrc    時間: 2011-1-27 22:25
係球場試車一定甩尾,去jv玩12仔一定好強,五識set車冇問題?
作者: jypepe    時間: 2011-1-27 22:36
球場係連海棉呔都冇符的.....
作者: mau3622000-1    時間: 2011-1-27 23:20
球場試車一定甩尾*2
在抓地力不好的場地,12仔或尾驅車會比較不容易操控。
作者: DLS    時間: 2011-1-27 23:42
係球場地無可能行到
作者: tb03    時間: 2011-1-27 23:54
回復 7# DLS
所以星期欠六去TC試車,希望有TOP Ching在塲一薺研究
剛才down load HW V1.63 係部12仔ESC到跟著就咁試車簡直恐怖連from呔都睇到發脹
作者: billlkyy    時間: 2011-1-28 02:30

校番0 toe先啦....hw v1.63我校boost 13 tubo timing 12 punch 6 play /4.0R
作者: yeeha0518    時間: 2011-1-28 06:21
球場試車會不容易操控,抓地力不好,2甩尾~
作者: 高人    時間: 2011-1-28 09:51
記得用呔水呀,等10至15分鐘啦,Paragon 黑罐!
尾 Full,頭因情況而定,一半開始先啦。
你個套呔係咩硬度呀?
作者: tb03    時間: 2011-1-29 04:30
回復 11# 高人
thank's 咁多位ching教路
呔我叻banned}eed頭中尾軟

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2